I després

El director executiu territorial de ‘La Caixa’ visita la Cambra de Sant Feliu i s’interessa per les actuacions que porta a terme

Compartiu aquesta història

El director executiu territorial de ‘La Caixa’ a Catalunya Manuel Romera, acompanyat d’altres directius de l’entitat, ha visitat aquest matí la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols, per conèixer de primera mà, les actuacions de la corporació i els seus projectes de futur.

El president de la Cambra Joan Puig, el vicepresident primer Carles Tesouro i el membre del comitè executiu Josep Torres han detallat a Manuel Romera, al delegat general a Girona de ‘La Caixa Jordi Nicolau’ i al director de l’àrea de negoci Empordà III Josep Fages, algunes de les iniciatives que la corporació porta a terme.

També han reiterat la voluntat de servei de la Cambra de Comerç de Sant Feliu i el seu compromís amb els empresaris i emprenedors de la demarcació. Entre altres qüestions, s’ha abordat la millora del finançament de les empreses.

El director executiu territorial de ‘La Caixa’ a Catalunya Manuel Romera i el seu equip han aprofitat la visita per conèixer les instal.lacions del Viver d’Empreses que acull la Cambra de Comerç. Es tracta del primer Viver d’Empreses impulsat per una Cambra de Comerç a les comarques de Girona, i que aquesta corporació va decidir tirar endavant, de forma conjunta amb la Universitat de Girona i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure la cultura emprenedora, primordialment en el camp del turisme i els serveis. Durant la trobada les dues parts, també, s’han compromès a mantenir i incrementar la col.laboració que actualment ja porten a terme.

Aquesta voluntat es plasmarà en el conveni que properament firmaran la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols i ‘La Caixa’.

El més llegit

I després