I després

El Llagostera diu adéu al somni de La Copa

Compartiu aquesta història

Ni l’estrena de La Bruixa d’Or com a patrocinador principal no va dur sort a l’equip d’Oriol Alsina, que va dir adéu al somni. En un escenari amb el millor ambient vist al municipal, el Llagostera ho va provar tot, però li va tornar a faltar encert. L’Hospitalet va fer valer un gol en la sortida d’un córner i no hi va haver manera que els locals, per més que ho van intentar, trobessin el camí del gol.

El partit va ser molt intens. Tots dos hi van posar bon joc i l’inici va ser boig. Tarradellas va rematar de cap una pilota al segon pal que va sortir desviada (2′). I en la jugada següent, a l’altra àrea, David Haro va encarar el porter i el va superar per dalt, però Quim Boadas va arribar al rescat i va treure la pilota quan ja entrava. A partir d’aquí, les millors ocasions van ser per a un Llagostera molt actiu. Enric Pi va rematar de cap (11′), Uri va fer un xut desviat després de girar-se (17′) i Pi va posar a prova Craviotto des de fora l’àrea (33′).

L’Hospitalet buscava la velocitat dels puntes, amb Cirio i Haro mòbils. Però va ser a pilota aturada que els visitants van marcar. En un córner, Lucas Viale es va anticipar a la sortida amb els punys de Wilfred i va marcar de cap (43′).

En la segona part, el Llagostera va pressionar de valent i va arraconar l’Hospitalet molt enrere. Els de Vinyals, però, també tenien ben assumit el seu rol i van extremar l’ordre defensiu. Al davant tenien la velocitat extrema dels puntes com a amenaça. Corominas, en una diagonal, va tenir una ocasió (59′) i Cirio, una altra.

El protagonisme ofensiu, però, era per al conjunt llagosterenc. Sobretot arran de l’entrada de Pedrito, amb el qual l’equip va posar una marxa més. Tan bon punt va entrar al camp, l’extrem va fer una centrada que Tarradellas, des del segon pal, va rematar de cap (69′). El Llagostera insistia una vegada rere l’altra, però li va ser impossible batre Craviotto. Virgili també en va tenir una, en una pilota mal blocada del porter, però no la va poder pescar. La falta d’encert, la falta de gol, que tant l’ha castigat en les primeres jornades de lliga, va tornar a pesar massa per als d’Oriol Alsina. El temps s’anava consumint i el somni de trobar-se un dels equips de primera divisió de competició europea, també. Encara quedava per veure una altra ocasió, la més clara. Va ser una escapada de Pedrito, que va deixar enrere dos rivals i es va plantar al davant de Craviotto. El seu xut, potentíssim, el va desviar amb la punta dels dits l’exporter del Figueres (88′). No hi va haver manera.

El més llegit

I després