I després

El guixolenc Marc Gascons, premi al cuiner més jove amb una estrella Michelin

Compartiu aquesta història

Segons informa gironainfo.cat, el cuiner guixolenc, Marc Gascons, va rebre dilluns a la nit, l’Hospitalet de Llobregat, el premi al cuiner més jove amb una estrella Michelin. El guardó, que entrega l’Associació Catalana de Periodistes i Escriptors de Turisme i Economia, es va lliurar en la XV Nit de Periodisme de Turisme i Economia i reconeix el treball que Marc Gascons porta a terme al capdavant del restaurant Els Tinars de Llagostera que, des de l’any 2008 compta amb una estrella Michelín..

En Marc, integrant del col·lectiu Joves Cuiners, pertany a una nissaga de cuiners i professionals de la restauració, amb gairebé un segle d’història a Sant Feliu de Guíxols. Actualment, el jove cuiner dirigeix, juntament amb la seva germana Elena, el restaurant familiar Els Tinars situat a Llagostera, on s’ofereix cuina tradicional catalana actualitzada, tenint en compte com a base principal el producte de la zona i de la temporada.

A la carta d’Els Tinars es proposen dues opcions: la cuina tradicional de sempre i la cuina d’en Marc, on s’apliquen les tècniques més actuals, intentant oferir els millors productes de temporada, mantenint la base de la cuina catalana i compta amb un celler amb unes 500 referències de vins i caves nacionals i estrangers seleccionats entre els millors del mercat.

El més llegit

I després