I després

Nova batuda a la Deixalleria Municipal de SFG amb set estrangers detinguts

Compartiu aquesta història

El matí d’aquest dimecres s’ha produït una nova batuda per sorpresa a la Deixalleria Municipal de Sant Feliu de Guíxols on efectius de la Policia Nacional, Mossos d’Esquadra i Policia Local de Sant Feliu i de Santa Cristina d’Aro han muntat un dispositiu que ha acabat amb la detenció de set persones de procedència sobre tot magribina.

En estar identificats, s’ha detectat – tal i com va ocórrer el 18 de novembre de 2010 http://www.rsf.fm/?p=2961 – que un d’ells té una ordre d’exclusió, per la qual cosa se’l trasllada a Barcelona per tal de repatriar-lo al seu país d’origen.

Ja el 18 de febrer l’alcalde, Carles Motas es mostrava partidari de fer una nova batuda (http://www.rsf.fm/?s=batuda+deixalleria) que s’ha produït tres mesos més tard.

Recordem que aquestes persones es concentren en el bosc annex a la deixalleria, tallen la tela metàl·lica de la tanca perifèrica i entren quan algun usuari es disposa a descarregar les deixalles, especialment els metalls, la qual cosa els intimida, si bé no se solen produir incidents greus.

A hores d’ara ja s’han plantat els pals on ha d’anar la xarxa de protecció provisional mentre es construeix la tanca d’obra que s’espera que sigui la solució definitiva per foragitar els intrusos que ja fa temps actuen per sistema en aquest equipament municipal.

 

El més llegit

I després