I després

El guixolenc José A. Donaire rebrà la Distinció Jaume Vicens Vives de la Generalitat

Compartiu aquesta història

En poques setmanes hem anunciat els reconeixements que la Universitat de Girona (UDG) atorga a dos guixolencs. El doctor Lluís Pallí era notícia en aquest web per la seva trajectòria al llindar de la seva jubilació i, ara, ens arriba la notícia, a través del diari El Punt Avui, que José Antonio Donaire ha estat escollit per la comissió avaluadora per a la Distinció anual Jaume Vicens Vives de la Generalitat

La rectora de la Universitat de Girona, Anna Maria Geli, atorgarà la distinció de la qualitat de la pràctica docent de la Universitat de Girona al doctor José Antonio Donaire, adscrit al departament de Geografia, professor de la Facultat de Turisme i destacat especialista en aquesta matèria.

Professional de reconegut prestigi, Donaire destaca en el seu vessant com a docent que ha sabut incorporar amb encert les TIC als ensenyaments universitaris. La distinció de la qualitat de la pràctica docent, instaurada el 2007, té caràcter honorífic, i la seva finalitat és la de donar un reconeixement públic a les tasques docents d’alta qualitat del personal docent i investigador de la UdG.

La comissió avaluadora ha valorat la trajectòria de Donaire en renovació de la docència, la formació del professorat i l’elaboració de materials docents. En el futur, Donaire podrà ser proposat per la Distinció anual Jaume Vicens Vives de la Generalitat.

 

 

El més llegit

I després