I després

Sueño de Capricornio celebra el seu 20è aniversari amb un concert amb més de 70 convidats

El conjunt Sueño de Capricornio, liderat pel compositor ganxó Juli Comas, arriba als 20 anys com a grup de música. Per celebrar l’efemèride, la banda ha organitzat un macroconcert gratuït sota el títol '20 anys, 20 veus', que comptarà amb més de 70 artistes convidats.

Compartiu aquesta història

El conjunt Sueño de Capricornio, liderat pel compositor ganxó Juli Comas, arriba als 20 anys com a grup de música. Per celebrar l’efemèride, la banda ha organitzat un macroconcert gratuït sota el títol 20 anys, 20 veus, que comptarà amb més de 70 artistes convidats. Serà el dissabte 30 de novembre a partir de les 22:30 hores a la sala Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols. A més a més, els beneficis derivats de l’actuació es destinaran a La Marató de TV3, que enguany va dedicada a les malalties minoritàries.

Un total de 27 músics de diversos grups col·laboraran amb Sueño de Capricornio, alguns d’ells provinents de bandes de renom com ara Los Rodríguez, Le Croupier, Strombers i Bipolar. A part, els cants de la coral Gòspel d’Aro, la batucada del grup Percussió Ganxona i les coreografies de Dansanimàlia també acompanyaran Juli Comas a l’escenari.

El músic guixolenc ha avançat que sonaran una vintena de temes de Sueño de Capricornio i assegura que serà “un espectacle on s’ha treballat al màxim l’escenografia, les videoprojeccions i la luminotècnia”. De fet, el concert s’ha inscrit al Guinness World Records com a actuació amb el major nombre d’artistes interpretant cançons d’un mateix compositor en directe.

El més llegit

I després