I després

El GANXONITS 2015 ES POSA A PUNT

Compartiu aquesta història

Justament durant la jornada de reflexió, el 23 de maig, i fins el 21 de juny de 2015 se celebrarà una nova campanya del Ganxonits a Sant Feliu de Guíxols, majoritàriament entre les 19:00h i 03:00 h. on cadascun dels 24 establiments adherits oferiran la seva copa especial Ganxonit al preu de 5 euros.
Ho complementa un concurs a les xarxes socials per escollir “La Ganxonit més popular” tot publicant les fotografies rebudes entre el dissabte 23 de maig i el diumenge 21 de juny, seguint les següents bases:
Com participar-hi?
-Fent una fotografia del millor combinat d’entre els establiments participants a la campanya. Cal consumir la Ganxonit per poder participar-hi. Només es pot votar el mateix establiment una sola vegada per persona.
-Publicant la fotografia Facebook www.facebook.com/ganxonits indicant el nom del combinat i l’establiment on l’han servit.
-D’entre totes les fotografies l’organització escollirà la més creativa.
-El combinat que aparegui a més publicacions serà el guanyador del concurs popular 2.0 i serà considerada “La ganxonit més popular 2015”.
Premis
-El premi a la fotografia més creativa seran 3 combinats per a dues persones a triar dins dels establiments adherits a la campanya.
-El premi a la “Ganxonit més popular 2015” serà publicitat a les xarxes socials i medis locals i comarcals.
Tots els premis es faran públics abans del dilluns 29 de juny de 2015 a les xarxes socials.
L’organització es reserva el dret de desqualificar aquelles fotografies o establiments que es cregui que no compleixen les bases del concurs.
La resolució dels premis serà inapel·lable.
L’organització recorda que es permet la venta ni el subministrament de begudes alcohòliques de cap tipus a menors de 18 anys i recomana el consum moderat i responsable d’alcohol. www.disfrutadeunconsumoresponsable.com
Participants:
1-Alan’s Bar, 2-Àncora Gastro-snack, 3-Bohemi’s Bistro, 4-Cafeteria Guíxols, 5-Cal Campaner, 6-Can Julià, 7-Casino Guixolenc, 8- City Arms, 9-El Cafè del Museu, 10-El Celler del Tritón, 11- El del Mig, 12-El Ginjoler, 13-Hot-Dog, 14- Ibiza Habana, 15- Juanita Banana, 16- La Gaviota Bar-Taverna, 17- La Goleta, 18-La Magnòlia, 19- Lawyer’s, 20-Les Roselles, 21-Rambla Tapas, 22-S&S Caffè, 23-SQR Cafè i 24- Tucan Beach.
Nota:
S’edita un tríptic amb el nom de cada combinat, l’adreça, telèfon i horari de cada establiment que s’aconsella consultar per tal de conèixer tota l’oferta així com aquestes bases a més d’un codi QR per tal d’accedir directament al Facebook per tal d’accedir al Facebook per publicar les fotografies del concurs.

El més llegit

I després