I després

8 NOTÍCIES + 8 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

EL DEBAT DE CANDIDATS AL TEATRE-AUDITORI MUNICIPAL
Prop de 300 persones es varen acostar al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols per assistir en directe al debat de candidats que el periodista del diari El Punt Avui, Pau Lanao va moderar.
Atès que l’organització es va fer conjuntament amb ràdio Sant Feliu, també es va comptar amb un destacat seguiment en la radiació simultània pel 107.0 de la FM i del nostre web: www.rsf.fm. També el podeu escoltar en diferit en el mateix web en l’apartat “A la carta” i en l’apartat d’eleccions de la plana hi trobareu la crònica publicada pel rotatiu gironí: http://www.rsf.fm/el-debat-vist-per-el-punt-avui/

500 DEBAT

 

EL NOU SUPERMERCAT COALIMENT DE SFG ES POSA A PUNT
Com ja havíem avançat i segons informacions subministrades des de l’Ajuntament, el proper dijous 28 de maig una franquícia de la cadena Coaliment obrirà les seves portes en les antigues instal·lacions del Mercadona de la carretera de Palamós i Bourg de Peage, a Sant Feliu de Guíxols.
Momentàniament s’hi han generat 12 llocs de treball i la primera selecció s’ha portat a terme des del Servei Municipal d’Ocupació i l’empresa, finalment ha escollit l’equip de treball que estarà format per persones de Sant Feliu a les ordres de l’’encarregat general.
Equips d’operaris fa dies que estan adaptant les instal·lacions per tal de procedir a l’obertura en la data assenyalada.

500 comarquet

 

REOBREN L’APARCAMENT DE L’HORTA D’EN PALAHÍ
L’Ajuntament anuncia que ha arribat a un acord econòmic amb el llogater de l’Horta d’en Palahí (aparcament davant del Pavelló de la Corchera): serà de pagament (ho gestiona una empresa privada): des de l’1 de juliol fins el 13 de setembre, ambdós dies inclosos i la resta de l’any: De dilluns a divendres serà gratuït i dissabte serà gratuït però amb estacionament màxim fins a les 20h., després s’ha de retirar el vehicle.
Els diumenges serà de pagament, ho gestiona l’empresa que té el lloguer dels terrenys.
Es preveu obrir l’aparcament des d’aquest dijous, s’han tapat els sots amb. Aquest diumenge, 24 de maig també serà gratuït.

500 HORTA

 

OBRES A L’ESGLÉSIA DEL MONESTIR
Aquests dies s’estan portant a terme unes obres que executa el Bisbat de Girona, a través d’un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
El consistori hi aporta el 50%. És un element patrimonial de la Ciutat i també es fa la contribució perquè és un edifici on s’hi fan nombrosos actes de caire civil (concerts, recitals…).
Pel que fa a les obres estan refent la volta del cor. S’asseguren les juntes entre les pedres, de manera que no caigui pols.
L’accés interior a l’església s’incorpora al recorregut visitable del monestir; així es podrà visitar tot el recinte sense necessitat de sortir a l’exterior.
L’obra acaba aquest mateix dissabte. En total haurà costat 15.260 euros i l’IVA. L’executa l’empresa guixolenca Copayba.

500 església

 

UN PAS ENDAVANT DEL FUTBOL GANXÓ
En el Facebook del Vilartagues C.F. s’hi ha editat una esperada fotografia que escenifica l’esperada imatge de l’acord que es va signar fa una setmana entre els tres clubs ganxons de futbol.
Els capitans de l’ Ateneu Deportiu Guíxols, el Vilartagues C.F i l’equip femení de l’Escola de Futbol Sant Feliu,els tres equips sènior de la ciutat, i el capità del Juvenil de l’ Escola en representació dels més de 300 jugadors del futbol base, donant una imatge positiva de la unitat que es persegueix amb aquest acord.

500 FUTBOL

 

PERIODISTES FRANCESOS VISITEN SANT FELIU
Si fa uns dies els protagonistes eren els bloggers que visitaven Sant Feliu, el passat dimecres varen visitar Sant Feliu de Guíxols periodistes del primer presstrip de mitjans francesos organitzat per l’Agència Catalana de Turisme i l’Associació de Càmpings de Girona. Des de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu se’ls va mostrar l’extraordinària bellesa d’aquest tram de la costa ganxona amb una sortida en catamarà gentilesa de Bravamar.
Les pàgines especialitzades són bàsiques per a la promoció i la presència de professionals del sector visitant destins com aquest per poder-los recomanar.

500 KATAMARAN

 

400 PARTICIPANTS A LA TRIATLÓ DE SFG
Nan Oliveras (CE Where Is The Limit?) va guanyar el 26è Triatló de Sant Feliu de Guíxols, que es va disputar amb més de 400 participants sobre la distància esprint de la qual l’olotí és campió estatal.
Una vegada més la prova organitzada per l’Aquàtic Club Xaloc va superar totes les expectatives i va omplir la ciutat d’esportistes de les tres modalitats que s’hi disputen.
La prova, que fa anys que està consolidada continua essent una de les més destacades de la seva modalitat a nivell de Catalunya.

Triatló. Podi masculí i femení del XXVI Triatló Sant Feliu de Gu

 

CONCERTS A LA GOLETA
Aquest dissabte, a les 23:00 h. i amb entrada gratuïta, al Bar la Goleta de les Galeries del Mar de Sant Feliu de Guíxols, concert de La Perdiu Spencer (Art Rock/La Bisbal d’Empordà) + Neutro (Hard Rock/Banyoles).

500 PERDIU

 

 

 

El més llegit

I després