I després

El ganxó Eloy Garcia publica el seu primer llibre “Triunfa en Instagram”

Compartiu aquesta història

El jove ganxó Eloy Garcia Plaza ha publicat el seu primer llibre titulat “Triunfa en Instagram. Como empezar desde cero un perfil de Instagram y automatizarlo”. Una manera senzilla d’iniciar-se en el mon de les xarxes socials.

Segons explica l’autor, en un principi el llibre que volia escriure no el va pensar exclusivament cap a Instagram, si no que va fer un tipus de Brainstorming i va anar apuntant idees. Algunes d’elles eren sobre web i informàtica, altres relacionades amb la sostenibilitat, la dieta vegetariana, inversió o finances. Finalment es va decantar per Instagram. Bàsicament perquè portava 3 anys fent contingut a la xarxa social i havia començat des de 0, fins arribar a l’actualitat a més de 55.000 seguidors.

L’Eloy compta amb el perfil @numtric, en el que publica contingut diari sobre curiositats. El nom de “numtric” neix de la fusió de dues paraules, número i mètrica.
Segons creu, el més important per donar-te a conèixer a les xarxes socials és: la constància, alimentar el contingut, que sigui de bona qualitat i ser autèntic, no intentar fer imitacions.

La creació del llibre va ser un procés bastant solitari. Va passar per moltes etapes i van ser poques les persones que van ser coneixedores del seu projecte.
L’escriptor guixolenc diu “que ha estat treballant més d’un any per a poder tenir el llibre a les seves mans. Poder fer un tros de mi en una cosa material es diu aviat!”

Des del mes de juny es troba a la venda “Triunfa en Instagram”.
Podeu adquirir-lo a:

Llibreria La Guineu.
Llibreria Nobel.
Llibreria Roldós.
La plataforma Amazon (Link a la seva biografia).
Per missatge directe a través dels perfils @numtric i @eloygplaza

El més llegit

I després