L’ADN de Julio Iglesias ha determinat que Javier Sánchez Santos, de 41 anys és fill del cantant, engendrat a Sant Feliu de Guíxols després d’una relació esporàdica del latin lover amb una de les ballarines que també actuava aquella nit d’estiu de l’any 1975 a la Sala Las Vegas de la nostra ciutat, època en què Julio estava casat amb Isabel Preysler.

La sentència, que han recollit totes les revistes i diaris d’abast estatal, arriba quatre mesos després que el fill no reconegut presentés una prova d’ADN als jutjats per aconseguir que la justícia reconegués que és fill de Julio Iglesias, el valencià s’ha sortit amb la seva. Després de tres dècades de lluita per demostrar que el que li havia explicat la seva mare era veritat, per fi ha quedat oficialitzada aquella relació que Iglesias, de 74 anys, va tenir amb la ballarina.

Apunta el diari Ara que, segons ‘Corazón TVE’ i tal com han recollit diversos mitjans, el jutjat de primera instància número 13 de València ha resolt a favor de Sánchez, sentenciant que el seu ADN i el del cantant de “La vida sigue igual” són compatibles en un 99,9%. El cantant, que no es va voler mai sotmetre voluntàriament a cap prova, té ara 20 dies per recórrer la sentència.