I després

EL FESTIVAL PORTA FERRADA JA CAMINA

Compartiu aquesta història

El Festival de la Porta Ferrada va començar a caminar amb bon peu amb la trobada que, per invitació, es va fer al Village annex al recinte de l’Espai Port, on es va convidar a diversos tastets dels establiments que obriran abans de cadascun dels espectacles.
Amb la gesta artificial, zones chill-out, els establiments, taules reciclades de bobines tamborets, graderies i un molt bon ambient, els mediàtics Buenafuente, Évole i Trueba es barrejaven amb el públic abans d’anar cap al teatre per oferir una conferència espectacle que va despertar molta expectació atès que es va omplir totalment.
En el Village, la banda del percussionista cubà, provinent de Nova York, Pedrito Martínez va fer les delícies dels amants de la salsa, el son i altres ritmes caribenys.
Quan a l’espectacle del teatre, en la seva crònica, el Diari de Girona publicava la següent crònica: “Inauguració d’un festival tradicional a la Costa Brava. Un diàleg entre David Trueta i Jordi Évole va servir ahir per donar el tret de sortida al festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. El cineasta i el periodista van parlar sobre la cara més amagada de la societat i van fer una referència a un article del Diari de Girona. El famós showman Andreu Buenafuente també va participar en la divertida conferència Vivir con los ojos abiertos, que va despertar moltes rialles entre el nombrós públic assistent.
Van parlar de la seva tasca com a “descobridors” de la cara més amagada de la societat. Es tractava d’una xerrada emmarcada dins del cicle Instint, sorgit del Teatre Barts de Barcelona, que vol combinar ponents interessants, un presentador mediàtic i la interacció del públic.

faldilla buena

VILLAGE FACE

FALDILLA EVOLE

El més llegit

I després