I després

EL CLÚSTER JA ÉS UNA REALITAT

Compartiu aquesta història

El clúster tecnològic que ha resultat a partir del Pla de Barris ja és una realitat i fa uns dies que s’han lliurat les claus a les cinc empreses de joves emprenedors que hi treballaran i que estan vinculades a les noves tecnologies.
El local es troba ubicat a la cantonada del carrer Sant Adolf ,cantonada Huguet, una propietat de la família Cullell que s’havia dedicat a la industria surera i on durant uns anys es va llogar a Aluminis Fede.
Aquestes empreses, que a hores d’ara estan equipant els seus espais respectius, compartiran tota l’àrea de treball i podran col·laborar transversalment, compartint despeses, coneixements, clients i afrontant projectes conjunts oferint un servei global més complert ja que son serveis que no es fan la competència sinó que es complementen.
La superficie del local és de 219 m2 dels quals, en principi, se’n lloguen uns 125 encara que si en el futur cal més espai per ampliar el nombre d’empreses, en el contracte es contempla que es pugui accedir a la totalitat de la superfície del local.
Dins del marc del Pla de Barris s’engloben un conjunt d’actuacions tant urbanístiques, com de dinamització comercial i social que tenen com a objectiu revertir el llarg procés de regressió urbanística i econòmica del Barri del Puig i l’Eixample de Llevant.
El preu pactat del lloguer es de 100.-€ al mes per empresa durant 5 anys, dels quals Pla de Barris pagarà 2 anys i els 3 que resten el paguen les empreses que el conformen. A partir del 6è any fins al desè, el preu serà de 500.-€ que s’anirà incrementant segons l’IPC. Les despeses dels consums (aigua, llum etc), van a càrrec de les empreses.

El més llegit

I després