I després

EL CLUB NÀUTIC ACULL EL XXII MEMORIAL ALBÓ

Compartiu aquesta història

El XXII Memorial Albó torna aquest cap de setmana. Aquest és un dels esdeveniments més significatius que organitza el Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols al llarg de l’any, ja que és puntuable per la Copa Catalana Zona Nord.

La regata és de modalitat de creuer a vela i hi podran participar els iots que disposin del certificat de mesurament ORC o en el seu defecte, fer-ho amb el sistema de mesurament RI sense puntuar per la Copa de Catalunya.

Està previst que es celebrin tres proves, una de costanera el dissabte 25 de març i dues de sobrevent-sotavent el diumenge 26 de març, de les quals se n’haurà de completar almenys una perquè la regata sigui vàlida.

Si el vent ho permet, la competició començarà tots dos dies al punt de les dotze. Diumenge, un cop finalitzi la regata, es farà l’entrega de premis al Tinglado tot fent una botifarrada popular.

Dissabte, coincidint amb l’esdeveniment, el Tinglado acollirà una xerrada titulada “3 visions de fotografia submarina” a càrrec de Quim Valls (19:30h). La ponència s’emmarca en el cicle de xerrades marineres que el Club impulsa des de l’any passat.

 

El més llegit

I després