I després

El Club Bàsquet Sant Feliu jugarà a segona catalana la propera temporada

El club ganxó té la mirada posada en el proper partit, que podria significar un pas més per obtenir el títol de lliga

Compartiu aquesta història

El Club Basquet Sant Feliu jugarà a Segona Catalana la propera temporada després de guanyar a la Unió Girona Maristes per 86 a 48 en el partit que s’ha celebrat aquest cap de setmana al Pavelló Municipal de La Corxera. Un cop acabat l’enfrontament, el conjunt ganxó va fer una rua per diversos carrers de la ciutat en un recorregut que va acabar a l’ajuntament, on varen ser rebuts per l’alcalde i diverses autoritats municipals. Allà, es varen fer uns parlaments dirigits al públic assistent.

Aquest partit era la primera de les dues oportunitats que tenia el club ganxó per pujar de categoria a falta de dos partits per disputar aquesta temporada. El jugador i coordinador de l’entitat, Xavier Costa, destaca la importància de la feina feta durant tot el campionat, que demostra la regularitat de l’equip

Ara, a falta d’un partit per acabar la lliga, si el club guanya el proper enfrontament contra el Club Bàsquet Olot, quedaria primer a la classificació i passaria a una nova fase del campionat, on es disputarien diversos enfrontaments per obtenir el títol de lliga.

L’enfrontament contra el Bàsquet Olot serà el proper diumenge 21 de maig a la pista dels olotins. Des de l’entitat ganxona s’ha organitzat un autobús perquè l’afició pugui acompanyar al seu equip en aquest transcendental partit.

El més llegit

I després