I després

Alumnes de l’INS Sant Feliu participen en una recollida de brossa amb l’Agrupació de Defensa Forestal

Durant la recollida de brossa s'han omplert 13 sacs de 100 litres de capacitat

Compartiu aquesta història

Alumnes de tercer d’ESO que participen al Servei Comunitari de l’INS Sant Feliu han col.laborat aquest dissabte en una recollida de brossa amb l’Agrupació de Defensa Forestal. L’activitat ha tingut lloc a les immediacions del Pavelló Carles Nadal. Joan Ciurana, mestre del centre i coordinador del servei comunitari, ens parla de l’activitat, en la qual s’han recollit 13 sacs de 100 litres de deixalles

Un total de 130 alumnes del centre participen del servei comunitari i han estat estat col.laborant al llarg del curs amb diverses entitats de la ciutat, com ara el SIAD, el SAI, la Fundació Guíxols Gent Gran o Càritas, entre altres. A finals de més, alguns dels alumnes participaran en un recapte d’aliments amb Càritas Sant Feliu per ajudar a augmentar la quantitat d’aliments disponibles pels usuaris del servei.

La darrera setmana de maig es farà el recapte d’aliments a l’INS Sant Feliu. Pel que fa a la recollida als supermercats de la Plaça del Mercat i La Rambla, tindran lloc el divendres 2 de juny a la tarda i dissabte 3 de juny, matí i tarda.

El més llegit

I després