I després

El Club Aquàtic Xaloc ultima els preparatius per a la 31a Triatló Sprint de Sant Feliu de Guíxols

La prova esportiva torna a la ciutat dos anys després de la seva última edició. Ho farà el dissabte, 15 de maig, amb diversos canvis pel que fa a recorregut, nombre de participants i format de sortida.

Compartiu aquesta història

La 31a edició de la Triatló Sprint de Sant Feliu de Guíxols ha hagut d’esperar dos anys, però ja té data: 15 de maig de 2021. El Club Aquàtic Xaloc, entitat organitzadora de l’esdeveniment esportiu, ja ho té tot a punt perquè es disputi la prova, una de les més antigues de la modalitat en tota Catalunya i una de les primeres a celebrar-se després del context restrictiu que ha marcat l’última tardor i l’últim hivern.

La triatló comptarà amb diversos canvis per tal d’adaptar-se a la normativa anti-Covid actual i garantir en tot moment la seguretat dels seus participants. És per això que enguany s’ha hagut de reduir la quantitat de triatletes: si habitualment s’hi reunien uns 400 esportistes, el 15 de maig en seran, en total, 250. Actualment ja no queda disponibilitat de places per a la competició.

Una altra de les modificacions importants és la relativa al recorregut de la cursa, que enguany serà diferent per als trams de natació i a peu. A continuació us en deixem els respectius mapes:


També canviarà el format de sortida, que en aquesta ocasió es farà per calaixos, tres en total. D’aquesta manera s’evitaran les aglomeracions, i la sortida inicial serà a les 15:30 hores de la tarda.

La prova constarà de 750m de natació (per la badia de la platja gran de Sant Feliu), 19km en bicicleta i, finalment, 5km de cursa a peu. Això implicarà un tancament parcial al trànsit de vehicles rodats a la zona del passeig marítim i també a la carretera de Tossa fins a la urbanització Rosamar. Els talls en aquestes dues vies s’efectuaran entre les 15:00h i les 18:00h de la tarda.

El més llegit

I després