I després

El Club Alpí Palamós participarà en la cursa solidària Trailwalker

Compartiu aquesta història

Segons informen des de Ràdio Palamós, el Club Alpí Palamós participarà el pròxim mes de maig en un dels desafiaments esportius i solidaris més grans del món. Es tracta de la Intermón Oxfam Trailwalker, una prova de resistència on cal fer 100 quilòmetres caminant, en un temps màxim de 36 hores i amb un equip de 4 persones, sense relleus. L’objectiu d’aquesta iniciativa esportiva es combatre la pobresa i la injustícia al món, recaptant fons per donar suport a la feina d’Intermón Oxfam arreu del planeta.
La Trailwalker és el major desafiament esportiu per equips del món per lluitar contra la pobresa. Consisteix a recórrer a peu 100 km en un màxim de 36 hores amb equips de quatre persones. Els membres de l’equip han de començar junts, mantenir-se junts i acabar junts, superant els nou controls que hi ha al llarg de la cursa. El Club Alpí Palamós hi participarà amb un equip format per Oriol Borràs, Francesc Riera i Miquel Silva, liderats per Josep Serra. El recorregut serà molt similar al de la clàssica Matagalls-Montserrat. Josep Serra ha explicat avui a Ràdio Palamós les característiques de la prova.
Si voleu més informació podeu accedir al lloc web clubalpipalamos.com. Allà trobareu un enllaç amb més informació sobre la Intermón Oxfam Trailwalker. La cursa es farà els dies 7 i 8 de maig.

El més llegit

I després