I després

EL CIRC RALUY FA PARADA A SANT FELIU

Compartiu aquesta història

Des d’aquest dijous, 10 d’octubre, fins el diumenge, dia 13, el Circ Raluy farà diverses representacions a l’aparcament de les antigues pistes de tennis de la carretera de Palamós de Sant Feliu. Aquest nou emplaçament evitarà que es generin problemes d’espai com els que l’any passat es varen produir en haver d’enquibir-lo entre les atraccions Notario i el quiosc dels jardins Juli Garreta.
L’horari de les sessions són: dijous, dia de l’espectador, a les 18:30 h. El divendres sessió única a la mateixa hora. El dissabte a les 17:00 h. i a les 19:30 h. I el diumenge a les 12:00 h. i a les 17:00 h.
El Circ Raluy és una d’aquestes joies de la cultura de l’espectacle que estan a l’abast de tots. Aquest circ comença a ser diferent per les seves pròpies estructures de transport. Les caravanes on viuen i viatgen els artistes, són un autèntic, real i magnífic Museu del Circ. En aquestes fustes hi ha la pàtina de la història del Circ. Entrar al seu món és entrar en una altra relació espai-temps. Podríem estar parlant de malenconia, de romanticisme, però es tracta d’una profunda actitud conservacionista. No es fuig de les novetats i així es comprova al seu programa d’actuacions, però s’intenta que tot transcorri dins d’un ordenament que faci sentir que existeix un circ que és el tradicional, però que és l’únic capaç d’assentar les bases fonamentals dels nous circs.
Tot l’entorn, com la pròpia carpa, com la seva disposició, estan realitzats a l’antiga, però amb els mitjans tècnics d’avui on hi ha molt esforç, molt treball, molta escola de circ quotidiana, que desperten altres emocions i sensibilitats.
Tota la seva estètica ens ho evoca, i a tots satisfà una vegada entrat en la seva proposta de senzillesa no eximeix de l’orgull de pertànyer a la història del Circ mundial amb lletres d’or per la seva persistència i per la qualitat dels seus programes.
Recordem que fou premiat amb la Creu de Sant Jordi.

El més llegit

I després