I després

El carrer Canigó, d’un sol sentit

Compartiu aquesta història

El carrer Canigó de Sant Feliu, que fins ara suportava un gran volum de trànsit en les dues direccions, des de fa uns dies és només d’un sol sentit que va en direcció des del giratori dels Mossos d’Esquadra, fins una petita rotonda situada a la confluència de l’Avinguda d’Europa, camí dels “Butanos” i direcció a la Ronda Nord.
Aquesta decisió forma part de la decisió de l’Ajuntament de crear noves places d’aparcament en aquesta zona, que és molt deficitària, i a altres punts de Vilartagues.
Segons l’alcalde, Joan Alfons Albó, amb aquesta acció i els aparcaments en “espiga” se’n generaran 60 de nous en aquest carrer i també en petits espais del barri esperen que s’ampliïn fins a 80.
També afegia que cal tenir en compte que en aquest vial s’hi troba l’IES Sant Feliu i la supressió d’un dels sentits augmentarà la seguretat en les entrades i sortides d’alumnes al centre escolar.
L’alternativa a la sortida del barri en direcció a la carretera de Girona és anar a buscar el tram de la part alta, la Ronda Nord que és de 2 carrils i que en aturar-se la construcció dels edificis que s’hi estaven construint, està infrautilitzada.
L’alcalde admet que, possiblement, hi ha hagut una manca de comunicació als veïns que es varen trobar amb els senyals que impedien el pas però ha declarat a la nostra emissora, que serà una bona solució tot i que entén que qualsevol canvi en la rutina diària, al principi pot haver creat alguna opinió crítica. De tota manera, ha comentat que malgrat que està pensat com una solució definitiva que va en favor de la creació de places d’aparcament per als veïns de la zona, el canvi se sustenta bàsicament en senyals horitzontals (pintura) la qual cosa, en cas de necessitat, ho faria reversible si s’hagués de tornar a la situació anterior.
L’alcalde assegura que ara els cal millorar el mini-giratori de la confluència amb l’Avinguda d’Europa per tal d’alentir les maniobres en aquest encreuament.

El més llegit

I després