I després

El C.E.Montclar de SFG, presenta diumenge l’espectacle infantil de la pallasa Xicana

Compartiu aquesta història

El proper diumenge 23 d’Octubre, a les 18h, la secció d’Espectacles del CE Montclar ofereix una nova funció infantil. Aquest cop amb la visita de la companyia Xicana amb l’espectacle que porta el mateix nom.

La Xicana és una pallassa que vol fer màgia, però sempre s’equivoca, ven la màgia quan no n’hi ha i quan hi ha màgia de veritat s’equivoca.
Realitza tot una sèrie de jocs de màgia on el més important és la travessia, el desenvolupament del joc, amb la participació de tots els assistents fins arribar a l’efecte màgic. Es tracta d’un espectacle que combina el respecte, la tendresa i la innocència i que diverteix tant als infants com als seus pares, mestres o tutors.

Per problemes de calendari, excepcionalment, es fan dues funcions en diumenges seguits però, a partir d’aquesta setmana, es faran quinzenalment i sempre en diumenge a la tarda i , després de la funció, petits i grans, poden passar a berenar a La Kafeta”, a preus assequibles.

L’organització ha fet públic un agraïment per la gran rebuda en el primer espectacle que va iniciar la temporada, amb la cia. Kilalia i el seu Namusu del diumenge passat. Hi varen assistir un centenar d’espectadors que s’ho van passar d’allò més bé, i que foren convidats a un petit piscolabis d’inauguració.

Per consultes de la programació: http://teatremontclar.wordpress.com/programacio/

El més llegit

I després