I després

“EL BALL DEL PEIX”, CARTELL DEL CARNAVAL

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts 9 de gener l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha presentat el nou Cartell del Carnaval 2018. La guanyadora ha estat la il·lustradora Roser Matas Nadal amb “El ball del peix”. Enguany el concurs de disseny del cartell i de la xapa del Carnaval ha estat molt disputat amb més d’una trentena de participants.

La guanyadora, aficionada al dibuix, és professora de secundària de l’Institut Antoni Pous i Argila de Manlleu. Per a realitzar el disseny ha emprat una tècnica digital simulant aquarel·la. La seva proposta juga amb motius mariners i tons càlids, defugint del clàssic mussol guixolenc. Matas també ha guanyat altres concursos gràfics com el cartell de les Festes del Tura d’Olot 2017 i el de les Fires de Sant Narcís de Girona 2016.

Aquesta convocatòria ha estat una de les més exitoses pel que fa a propostes presentades. És ja la quarta ocasió que l’Ajuntament opta per la participació a l’hora d’encarregar la imatge corporativa d’alguna de les celebracions destacades de la ciutat, en forma de concurs. S’ha fet anteriorment amb el Carnaval de l’any passat i l’anterior, i amb la Festa Major d’enguany. És una tònica que es vol anar repetint, perquè el Govern de Sant Feliu ha notat que el plantejament d’obrir els dissenys a la ciutadania és ben acceptat, amb molta participació i amb propostes realment engrescadores.

El Carnaval es farà del 3 al 14 de febrer, amb la rua el dia 9. Aquest any els actes festius (sopar de colles, botifarrada, ball del tongo…) es realitzaran a l’envelat Guíxols Arena. És la principal aposta del Carnaval d’enguany, tal com ha comentat la Regidora d’Esdeveniments de Ciutat, Georgina Linares. Es tracta d’una de les festivitats més assenyalades de la Costa Brava, amb una implicació de tota la població que la fa única.

 

El més llegit

I després