I després

El 8 de maig comencen les preinscripcions dels Casals d’Estiu Municipals que es podran fer online i al Punt Jove

Compartiu aquesta història

A partir del 8 de maig de 2023 comencen les preinscripcions dels tres casals d’estiu municipals de Sant Feliu de Guíxols que s’allargaran fins el 14 de maig. Es podran fer per internet clicant aquí o bé presencialment al Punt Jove, a l’edifici de Les Vetlladores, al carrer del Mall, del 8 al 12 de maig de 9 a 13 hores. Des de l’Ajuntament es recomana estar atents als períodes especificats ja que la preinscripció és determinant per obtenir les places, que són limitades. En el cas que les sol.licituds superin les places disponibles, la tria es farà seguint un varem que també utilitzen altres municipis del voltant.

En primer lloc, tindran prioritat totes aquelles famílies que estiguin empadronades a Sant Feliu i els membres de la unitat familiar treballin durant el període de l’activitat. En segon lloc, el criteri seran els empadronats. Pel que fa al tercer grup, estarà format pels no empadronats a Sant Feliu de Guíxols. D’aquest manera es vol garantir que les famílies empadronades i que tenen feina tinguin prioritat per gaudir del servei, com també evitar la proliferació de sol.licituds de peticions de persones no empadronades a Sant Feliu.

Cal recordar que també es reserva un nombre de places pels infants amb necessitats educatives especials i pels que estan en perill d’exclusió. Això es fa en coordinació amb l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, qui marca els criteris necessaris, coordina i aplica les mesures de suport adients.

Les propostes dels casals d’aquest estiu són les següents i totes tindran quatre modalitats d’horaris:

Casalet de l’Escola Gaziel, per a nens i nenes que l’any en curs compleixin de 4 a 12 anys.
Casal de proximitat de l’Escola Baldiri Reixach. Està dirigit a nens i nenes que l’any en curs compleixin de 4 fins a 12 anys.
Casal esportiu al Pavelló Municipal de la Corxera, per a nens i nenes que aquest any facin de 7 a 15 anys.

Des del consistori es recorda que la distribució i el nombre definitiu de places assignades per a cada grup i casal s’efectuarà en funció de la demanda, però mai superaran els nivells que garanteixin la qualitat del servei. Podeu consultar com fer les inscripcions i també els preus dels casals al web de l’Ajuntament fent clic aquí.

 

El més llegit

I després