I després

Alumnes de l’Escola l’Estació premiats com els més innovadors de Girona i Catalunya

Compartiu aquesta història

Alumnes de l’aula 3B de primària de l’Escola l’Estació han obtingut un premi com a l’aula més innovadora de Girona i també un reconeixement especial a nivell de Catalunya, gràcies a un vídeo anomenat ‘Sant Feliu, hivern i estiu’ que podeu veure clicant aquí. Els premis els han aconseguit per participar al certamen d’anuncis publicitaris ‘Pluja d’idees de Cruïlla que estava dirigit a les aules de primària del país. La directora del centre, Isabel Ventura, ens parla dels reconeixements i de com han treballat els alumnes.

 

Els dos premis que han obtingut sumen un total de 3.000 euros, 2.000 que corresponen al premi especial Catalunya i els 1.000 restants, per ser els guanyadors de la província. Des de fa temps, el centre escolar està molt involucrat en tot el referent a la temàtica audiovisual. La directora destaca la importància de donar a conèixer a l’alumnat totes aquestes eines.

 

L’import dels premis obtinguts estarà destinat a un nou projecte audiovisual que properament presentaran des del centre escolar. Al certamen Pluja d’Idees de Cruïlla hi han participat més de 2.000 alumnes que han presentat vora un centenar d’anuncis.

El més llegit

I després