URGENT
I després

Alumnes de l’Escola l’Estació premiats com els més innovadors de Girona i Catalunya

Compartiu aquesta història

Alumnes de l’aula 3B de primària de l’Escola l’Estació han obtingut un premi com a l’aula més innovadora de Girona i també un reconeixement especial a nivell de Catalunya, gràcies a un vídeo anomenat ‘Sant Feliu, hivern i estiu’ que podeu veure clicant aquí. Els premis els han aconseguit per participar al certamen d’anuncis publicitaris ‘Pluja d’idees de Cruïlla que estava dirigit a les aules de primària del país. La directora del centre, Isabel Ventura, ens parla dels reconeixements i de com han treballat els alumnes.

 

Els dos premis que han obtingut sumen un total de 3.000 euros, 2.000 que corresponen al premi especial Catalunya i els 1.000 restants, per ser els guanyadors de la província. Des de fa temps, el centre escolar està molt involucrat en tot el referent a la temàtica audiovisual. La directora destaca la importància de donar a conèixer a l’alumnat totes aquestes eines.

 

L’import dels premis obtinguts estarà destinat a un nou projecte audiovisual que properament presentaran des del centre escolar. Al certamen Pluja d’Idees de Cruïlla hi han participat més de 2.000 alumnes que han presentat vora un centenar d’anuncis.

I després