I després

El 6 de juliol ‘Las cosas extraordinarias’ al Singlot Festival

Dissabte 6 de juliol al Teatre Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, a les 20:30 representació de la comèdia sobre les crisis personals: 'Las cosas extraordinarias' amb BRAYS EFE. El 4, 5, 6 i 7 de juliol arriba la cinquena edició del Singlot Festival, un festival creat i produït per El Terrat i The Project dins el marc del Festival de la Porta Ferrada 2019.

Compartiu aquesta història

Els propers 4, 5, 6 i 7 de juliol arriba la cinquena edició del Singlot Festival, un festival creat i produït per El Terrat i The Project dins el marc del Festival de la Porta Ferrada 2019. Una mostra del millor talent nacional d’humor i comèdia on també s’impulsen nous projectes de companyies emergents i consolidades durant quatre dies arran de mar. Dissabte 6 de juliol al Teatre Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, a les 20:30 representació de la comèdia sobre les crisis personals: ‘Las cosas extraordinarias’ amb BRAYS EFE.

Tens set anys. La mare és a l’hospital. El pare diu que ha fet alguna cosa estúpida. Li costa ser feliç. Així que comences a fer una llista de les coses excepcionals d’aquest món. Cadascuna de les coses que fan que la vida valgui la pena: 1. Els gelats; 2. Les guerres d’aigua; 3. Que et deixin quedar-te mirant la tele quan ja ha passat l’hora d’anar a dormir; 4. El color groc; 5. Les coses amb ratlles; 6. Les muntanyes russes; 7. La gent quan ensopega

La deixes al seu coixí. Saps que l’ha llegit perquè t’ha corregit l’ortografia. La llista no triga en tenir vida pròpia.

Una comèdia sobre allò que estem disposats a fer per aquells que estimem.

Més informació a singlotfestival.com

El més llegit

I després