I després

El 17 de juny es farà una marxa reivindicativa pels drets LGTBI

Compartiu aquesta història

El dissabte 17 de juny es farà a Sant Feliu de Guíxols una marxa reivindicativa pels drets LGBTI. Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’Associació EmpoRderats conjuntament amb l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament. El president de l’entitat, Manel Moreno, destaca la importància de l’activitat de cara a visibilitzar el col.lectiu.

La sortida de la marxa serà a les 7 de la tarda des del sector del Monestir i arribarà fins l’Espai de la Sardana, als Jardins Juli Garreta, on es farà la lectura d’un manifest. Coincidint amb aquesta activitat, també es faran dues exposicions d’art a la quarta planta del Monestir, que es podran visitar del 5 al 17 de juny.

Aquesta marxa i exposicions s’han anunciat avui durant l’acte de commemoració del Dia Internacional Contra la LGBTIfòbia que s’ha celebrat davant l’Ajuntament. La regidora d’Acció Social, Laura Serrano, destaca la importància de reivindicar els drets d’aquest col.lectiu.

Durant la lectura del manifest també s’ha recordat que les aules s’han tornat espais més insegurs per a l’alumnat LGBTI en els darrers tres anys, especialment pel col.lectiu trans.

El més llegit

I després