L’Evie i l’Emmie, mare i filla, són dues australianes amb més de 115.000 seguidors a Instagram i milers de seguidors a Facebook i al seu blog, que un bon dia van decidir marxar del seu pais i iniciar una aventura que les portaria a voltar per tot el món. Ara fa uns dies van fer parada a Sant Feliu de Guíxols.

Segons l’Evie “sempre he pensat que en 10 anys, la meva filla no voldria agrair-me haver instal.lat una nova cuina o bany a casa nostra, però sí que voldria agrair-me l’omplir els seus primers anys amb experiències meravelloses, aprenentatges, vistes i sons d’arreu del món”.

Una de les parades que van fer mare i filla va ser a l’Espai Kids, de l’Espai Carmen Thyssen, ubicat al Monestir de Sant Feliu.

 

La decisió va ser invertir els diners de la renovació de la seva llar en viatjar pel món, un projecte que van iniciar l’1 de febrer del 2016. En aquesta primera etapa van recórrer el món durant 17 mesos abans de tornar a casa per aconseguir més diners i seguir amb el projecte.

Totes dues van visitar Sant Feliu de Guíxols, conegut per ser parada destacada com a marca de destinació de turisme familiar. El diumenge 13 d’octubre van anar fins el Mercat i el centre de la ciutat, durant el matí. A la tarda es van desplaçar fins a l’Espai Carmen Thyssen i l’Espai Kids, fent una visita posterior a les instal.lacions del Monestir. El dilluns següent va ser el torn de recórrer al Camí de Ronda i el Museu de la Joguina. Fent clic aquí podeu veure les seves fotos  a la Ciutat al seu compte d’Instagram.