I després

Dos succesos a Palamós

Compartiu aquesta història

La Policia Local de Palamós va detenir dilluns un home per un presumpte cas de violència de gènere. Els agents van haver d’anar a un pis del carrer de Barcelona, alertats per una veïna que hi sentia crits, segons informa Ràdio Palamós.
La centraleta policial va rebre l’avís cap a les onze de la nit. Quan la patrulla hi va arribar van trobar un home i una dona, i ella els va explicar que es tractava de la seva ex-parella i que l’havia agredit. La dona, de 40 anys d’edat, presentava petites contusions i la van portar al servei d’urgències de l’hospital de Palamós on la van atendre i li van donar l’alta. Segons fonts policials, el presumpte agressor tenia una ordre d’allunyament que va vulnerar quan es va acostar a la seva ex-parella. Finalment l’home, que té 48 anys, va quedar detingut acusat dels delictes de lesions i de trencament de condemna.
D’antra banda, el diumenge, efectius de la Policia Local de Palamós i dels Mossos d’Esquadra varen reduir i detenir un home que, a primera hora de la tarda, s’havia atrinxerat a l’interior del seu domicili, armat amb un ganivet de cuina. Prèviament, l’individu havia intentat agredir els seus pares, que varen poder marxar i alertar els serveis d’emergències. Tot plegat va passar minuts abans de les dues de la tarda, en un domicili particular del carrer de Nàpols, cantonada al carrer de la Riera d’Aubi.
Després de rebre l’avís, es varen desplegar efectius dels Mossos d’Esquadra, la Policia Local de Palamós, el Sistema d’Emergències Mèdiques i els Bombers de la Generalitat. L’home, de 37 anys d’edat, s’havia tancat a l’interior del seu domicili, estava armat amb un ganivet de cuina i amenaçava d’autolesionar-se.
En un moment donat, els Bombers de la Generalitat varen situar un vehicle-escala davant l’edifici, per facilitar, si era necessari, l’accés policial a través de la finestra. En veure-ho, l’home va sortir al replà de l’escala i es va trobar amb tres policies. Va intentar agredir-los amb el ganivet però els agents el varen poder reduir. L’individu fou detingut i va quedar a disposició dels Mossos d’Esquadra.

El més llegit

I després