Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), conjuntament amb agents de la Policia Local de Platja d’Aro, van detenir el dia 24 de febrer dos homes de 22 i 38 anys, de nacionalitat magrebina i espanyola, un veí de Platja d’Aro (Baix Empordà) i l’altre sense domicili conegut, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

A quarts d’una de la matinada del mateix dia 24, els policies van rebre l’avís que dos individus estaven agredint a un tercer a l’avinguda Madrid de Platja d’Aro.

Dos patrulles en van adreçar al lloc. En arribar-hi, una va perseguir dos homes que van fugir corrents i els va interceptar als pocs metres. Mentre l’altra patrulla atenia la víctima que es trobava estirada al terra, sense sabates, visiblement atordida i desorientada.

La víctima va ser atesa al mateix lloc per ferides de caràcter lleu, per una dotació del Servei d’Emergències Mèdiques. Seguidament va explicar que els dos homes l’havien agredit i li havien robat dos telèfons mòbils i les claus del seu domicili.

Els agents van recuperar els objectes sostrets que estaven en poder dels dos sospitosos i els van detenir per la seva presumpta relació amb el robatori violent.

Els detinguts, un d’ells amb antecedents, van passar el dia 25 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la seva llibertat.