Dos detinguts a Sant Feliu de Guíxols per robar a l’interior de 5 cases

Efectius de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) Baix Empordà – Sant Feliu de Guíxols van detenir la matinada del dia 9 de  gener, a Sant Feliu, dos nois, Lluís QS, de 24 anys, Francisco MC, de 18 anys, ambdós veïns de Sant Feliu de Guíxols, com a presumptes autors de 5 temptatives de robatoris amb força.
A quarts de 6 de la matinada de dissabte a diumenge, efectius dels mossos que feien tasques de seguretat ciutadana per Sant Feliu es van fixar en un ciclomotor recolzat a la paret d’una casa al costat del qual, a més, hi havia dos cascos.
Els agents van sospitar que el vehicle es podria estar fent servir per cometre actes il·lícits, fet pel qual els mossos van restar a l’expectativa, quan al cap d’uns moments van sentir les passes de dues persones que s’acostaven corrents. En adonar-se de la presència de la policia aquestes persones, dos nois, van intentar fugir, però els mossos els van aturar i els van preguntar on anaven. Les explicacions contradictòries que els policies van escoltar van fer que més efectius de la comissaria de Sant Feliu s’adrecessin al lloc dels fets i comencessin a fer comprovacions per la zona.
Quan es va comprovar el lloc, els mossos van detectar signes de forçament en cinc cases d’un grup d’habitatges proper. A més, al porxo d’una d’aquestes cases els mossos van trobar diverses bosses de plàstic amb productes d’alimentació, begudes i aparells d’electrònica a punt per endur-se. Davant les evidències i altres indicis que els mossos van trobar, van detenir els dos joves, com a presumptes autors de la temptativa de robatori amb força a les cinc cases.
Els detinguts, de qui Lluís QS té antecedents, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació