I després

Dos detinguts a Sant Feliu de Guíxols per robar a l’interior de 5 cases

Compartiu aquesta història

Efectius de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) Baix Empordà – Sant Feliu de Guíxols van detenir la matinada del dia 9 de gener, a Sant Feliu, dos nois, Lluís QS, de 24 anys, Francisco MC, de 18 anys, ambdós veïns de Sant Feliu de Guíxols, com a presumptes autors de 5 temptatives de robatoris amb força.
A quarts de 6 de la matinada de dissabte a diumenge, efectius dels mossos que feien tasques de seguretat ciutadana per Sant Feliu es van fixar en un ciclomotor recolzat a la paret d’una casa al costat del qual, a més, hi havia dos cascos.
Els agents van sospitar que el vehicle es podria estar fent servir per cometre actes il·lícits, fet pel qual els mossos van restar a l’expectativa, quan al cap d’uns moments van sentir les passes de dues persones que s’acostaven corrents. En adonar-se de la presència de la policia aquestes persones, dos nois, van intentar fugir, però els mossos els van aturar i els van preguntar on anaven. Les explicacions contradictòries que els policies van escoltar van fer que més efectius de la comissaria de Sant Feliu s’adrecessin al lloc dels fets i comencessin a fer comprovacions per la zona.
Quan es va comprovar el lloc, els mossos van detectar signes de forçament en cinc cases d’un grup d’habitatges proper. A més, al porxo d’una d’aquestes cases els mossos van trobar diverses bosses de plàstic amb productes d’alimentació, begudes i aparells d’electrònica a punt per endur-se. Davant les evidències i altres indicis que els mossos van trobar, van detenir els dos joves, com a presumptes autors de la temptativa de robatori amb força a les cinc cases.
Els detinguts, de qui Lluís QS té antecedents, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després