I després

DIVERSES NOTÍCIES SOBRE EL MERCAT MUNICIPAL

Compartiu aquesta història

Operaris de la Brigada Municipal d’Obres de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols han estat realitzant treballs de millora i condicionament de l’Espai Kids del Mercat, que ja s’havia destinat anteriorment als infants que acompanyen als clients i clientes de les parades per tal que s’entretinguin i juguin mentre els pares i mares realitzen les compres.

Tot l’escaire de l’espai, destinat a una parada oberta, s’ha pintat de color negre per tal que disposin d’una gran pissarra i s’ha adquirit material didàctic a més de nou mobiliari a la mida dels més petits.

D’altra banda s’ha fet públic en els darrers dies el guanyador del sorteig de la campanya nadalenca “Aquest Nadal assaboreix el Mercat”, que consistia en un lot de productes variats del propi mercat, valorat en 350 euros, que ha recaigut en Antonio Rios Delgado, sorteig que es va fer de forma aleatòria a través de la plataforma Easypromos i lliurat a l’Àrea de Projectes Estratègics de l’Ajuntament, al carrer Enamorats.

Es va confegir un atractiu vídeo promocional del mercat ganxó a través del qual “es pot observar la riquesa i diversitat de productes que us ofereix diàriament el mercat Municipal de Sant Feliu de Guixols. Després de veure el vídeo us convidem a acostar-vos-hi. Segur que sereu molt ben rebuts i en sortireu molt satisfets!” Hi podeu accedir al contingut a través del següent enllaç https://www.youtube.com/watch?v=e62Kh5WTtk8

El mercat continua essent un dels actius comercials més importants quant a productes frescos, de proximitat i de tracte directe, tant a l’exterior (mercat de les pageses) com a l’interior de l’edifici modernista, dissenyat per l’arquitecte Joan Bordàs i construït per Narcís Franquesa.

Podem llegir a les cròniques de l’època que es va construir “amb l’objectiu d’augmentar les condicions higièniques dels punts de compra i venda de peix i de carn, amb un espai per a les parades i càmeres de gel al soterrani, eliminant definitivament la venda de peix al carrer, especialment a la Rambla Vidal i al Passeig del Mar”.

El més llegit

I després