I després

Divendres Vicenç Villatoro presenta Mirar endavant de Joan A. Albó

Compartiu aquesta història

Aquest divendres, 15 de maig, a les 21:00 h. a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu, es farà la presentació de la publicació “Mirar endavant”, un llibre de 34 planes, narrat en primera persona, per Joan Alfons Albó, candidat per CiU a les properes eleccions municipals, a través del qual fa un repàs a les potencialitats de Sant Feliu i exposa les seves receptes de millora.

L’ escriptor, periodista i director de l’Institut Ramon Llull, Vicenç Villatoro serà l’encarregat de fer-ne la presentació.

La publicació, la sortida de la qual que es fa coincidir estratègicament amb la diada de Sant Jordi, no és el programa electoral en sí, més aviat les principals idees i reflexions del candidat, una perspectiva, un llibre de ruta, una guia on es contempla un futur amb possibilitats segons el seu autor i cap de llista de CiU a Sant Feliu de Guíxols, Joan Alfons Albó.

Com apuntàvem, sense entrar en propostes concretes, que apareixeran en plena campanya, “Mirar endavant” neix com “el fil roig del que serà el programa electoral de Convergència i Unió a les eleccions del mes de maig”. El llibre, prologat pel President de la Generalitat, Artur Mas, consta de capítols temàtics com “Enfortir Sant Feliu de Guíxols com a destí turístic”, “L’Ajuntament: una eina, no un destorb”, “Una ciutat on poder treballar” o “Sant Feliu cara el mar”.

Es distribuirà gratuïtament durant el dia de Sant Jordi a les parades que CiU instal·larà en diferents punts de la ciutat.

 

El més llegit

I després