“Divendres” serà a Castell d’Aro i S’Agaró la setmana vinent

Des que va començar el magazín (fa sis temporades) l’equip d’exteriors, amb Espartac Peran al capdavant, han anat viatjant setmanalment a una població de Catalunya, fins arribar a les 250, més d’una de cada quatre de les existents al territori. L’efemèride coincidirà amb la visita als nuclis de Castell d’Aro i S’Agaró.
L’equip mòbil del programa s’instal•larà dilluns a Castell d’Aro, a la plaça de la Constitució, davant del castell, serà dimarts i dimecres al camí de ronda de S’Agaró, a la plaça del Mirador. Els col•laboradors habituals de “Divendres”, com l’escriptor Màrius Serra i el cuiner Pep Nogué, entre d’altres, faran els seus espais des d’aquests nuclis de Castell-Platja d’Aro, al Baix Empordà.
A banda dels principals racons i tradicions, “Divendres” donarà a conèixer la Paraula en ruta favorita de l’audiència, que podrà votar a través del web del programa. També hi haurà personatges com el grup d’havaneres Port Bo i la cantant Neus Mar.
El magazín de les tardes de TV3, conduït per Xavi Coral i Espartac Peran i coproduït per El Terrat, continuarà visitant cada setmana un indret de Catalunya.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació