I després

“Divendres” serà a Castell d’Aro i S’Agaró la setmana vinent

Compartiu aquesta història

Des que va començar el magazín (fa sis temporades) l’equip d’exteriors, amb Espartac Peran al capdavant, han anat viatjant setmanalment a una població de Catalunya, fins arribar a les 250, més d’una de cada quatre de les existents al territori. L’efemèride coincidirà amb la visita als nuclis de Castell d’Aro i S’Agaró.
L’equip mòbil del programa s’instal•larà dilluns a Castell d’Aro, a la plaça de la Constitució, davant del castell, serà dimarts i dimecres al camí de ronda de S’Agaró, a la plaça del Mirador. Els col•laboradors habituals de “Divendres”, com l’escriptor Màrius Serra i el cuiner Pep Nogué, entre d’altres, faran els seus espais des d’aquests nuclis de Castell-Platja d’Aro, al Baix Empordà.
A banda dels principals racons i tradicions, “Divendres” donarà a conèixer la Paraula en ruta favorita de l’audiència, que podrà votar a través del web del programa. També hi haurà personatges com el grup d’havaneres Port Bo i la cantant Neus Mar.
El magazín de les tardes de TV3, conduït per Xavi Coral i Espartac Peran i coproduït per El Terrat, continuarà visitant cada setmana un indret de Catalunya.

El més llegit

I després