I després

Demà a les 12 es farà la lectura del manifest en el Dia Internacional de les Dones davant l’Ajuntament

Dissabte se celebrarà la Caminada per la Igualtat i una visita guiada titulada ‘En clau de dona: Una Societat Canviant’ a l’Antic Hospital organitzada pel Museu d’Història

Compartiu aquesta història

Demà divendres 8 de març a partir de les 12 del migdia, davant l’Ajuntament de Sant Feliu, es farà l’Acte Institucional del Dia Internacional de les Dones amb la lectura del manifest dedicat a la commemoració de la jornada. El consistori també ha preparat altres activitats en els propers dies coincidint amb aquesta jornada, unes propostes que se sumen a les que ja s’han estat celebrant des de dissabte passat a la ciutat.

De cara al proper dissabte 9 de març se celebrarà la 7a Caminada per la Igualtat. Consisteix en un recorregut de 7 quilòmetres a través del carril bici, que connectarà Santa Cristina amb Sant Feliu, passant per Castell d’Aro, on es farà una aturada per a esmorzar.

Les darreres inscripcions es podran fer al mateix punt de sortida, que serà a les 8.30 del matí a la Plaça Catalunya de Santa Cristina d’Aro. Allà també es podran recollir els obsequis.

També per aquest dissabte, a les 11:30, a la seu del Museu d’Història de l’Antic Hospital, es farà una visita guiada anomenada ‘En clau de donaUna Societat Canviant’ que anirà a càrrec de Xavi Roca.

Es tracta d’una activitat gratuïta per la qual cal inscripció prèvia. Es pot fer presencialment a la recepció de l’Antic Hospital, com també trucant al 972 821 575, per correu electrònic a activitatsmuseu@guixols.cat

El més llegit

I després