I després

Ardenya Patrimoni i Natura organitza una visita guiada al Castell de Montagut i Can Cabanes

Anirà a càrrec de l’arqueòleg i director de les excavacions, Joan Llinàs i Pol, que ha dirigit més de 250 excavacions de l’època ibèrica, romana i medieval

Compartiu aquesta història

Ardenya Patrimoni i Natura ha obert les inscripcions per a una visita guiada al Castell de Montagut i Can Cabanes, a Llagostera, pel dissabte 16 de març.

L’arquèoleg i director responsable de les excavacions d’aquest indret, Joan Llinàs i Pol, serà l’encarregat de fer la visita que servirà per donar a conèixer els resultats dels treballs i les troballes més significatives que s’hi han fet.

Llinàs ha dirigit més de 250 excavacions arqueològiques, sobretot de l’època ibèrica, romana i medieval i és especialista en el patrimoni històric de la Selva i del Gironès.

Ens parla de l’activitat el secretari d’Ardenya Patrimoni i Natura, Xavier de Blas, una proposta que acabarà, com sempre, amb un vermut entre els assistents.

Qui estigui interessat es pot apuntar a la visita guiada, que és gratuïta, enviant un correu electrònic a l’adreça info@ardenya.cat. L’organització recorda que les places són limitades.

El més llegit

I després