I després

DIUMENGE PASSAREL·LA DE MODA A L’ESPAI PORT

Compartiu aquesta història

L’Associació Guíxols Comerç i Turisme celebra el proper diumenge, 17 de juliol, la cinquena edició de la Passarel·la de Moda Costa Brava, que en passades edicions s’ha celebrat en espais emblemàtics de la ciutat, com ara el conjunt monumental de la Porta Ferrada, els Jardins Juli Garreta o bé El Salvament i que en aquesta edició estrena un altre emplaçament tècnicament ideal tant per desfilar com per contemplar-lo.
Aquest any d’aniversari, doncs, els participants en la desfilada i els col·laboradors, així com la mateixa associació, fan un gran esforç logístic i organitzatiu per celebrar-ho a l’Espai Port el mateix cap de setmana d’inauguració del Festival Porta Ferrada 2016.
Es compta amb la col·laboració de The Project i tots els equips tècnics que faran possible una desfilada lluïda amb espectacles, sortejos i música en viu.
L’aforament previst és per a 1200 persones s’espera que sigui un dels actes més destacats de l’estiu del comerç de la ciutat.
Les portes s’obriran a les 19:00 h. i l’espectacle començarà a les vuit en punt del vespre. Es poden adquirir les entrades (al preu de 3 euros) als establiments col·laboradors i al despatx de l’associació situat al mercat cobert de Sant Feliu.
A més, la col·laboració entre el comerç de la ciutat i el Festival s’acaba de lligar amb uns descomptes que s’ofereixen a tots aquells posseïdors d’una entrada del Porta Ferrada 2016 el mateix dia d’actuació.

Relació de descomptes dels comerços adherits a l’Associació Guíxols Comerç i Turisme (cliqueu per ampliar-lo)

flyer_descomptes_PF16

El més llegit

I després