I després

PRÈVIA D’OMARA PORTUONDO I DIEGO EL CIGALA

Compartiu aquesta història

Aquest divendres a l’Hotel Hipócrates de Sant Feliu de Guíxols, Omara Portuondo i Diego El Cigala ens han dedicat uns minuts per presentar l’espectacle que aquest dissabte, 16 de juliol, oferiran en el marc de l’Espai Port del Festival de la Porta Ferrada, acompanyats del regidor Josep Saballs i del director artístic Albert Mallol.

En tot moment han fet gala de la sintonia i de l’empatia que tenen entre ells, destacant que també ho traslladen a l’escenari i que aquest és el resultat de la gran acollida que han tingut en els sis concerts que han ofert fins el moment.

El Cigala ha comentat que l’espectacle ofereix els tres formats: ell sol, Omara sola i després, “quan actuem plegats és com una explosió d’energia i de tendresa”.

Omara Portuondo ha comentat que aquestes coses succeeixen quan es fusionen dos estils que provenen del poble “perquè és música amb arrels, pura i assequible”.

Diego també destacava que hi ha un quart component en l’espectacle que és el grup de músics que els acompanyen, la qualitat dels quals l’ha sorprès fins i tot a ell i que amb professionals d’aquest nivell tot és molt senzill.

Quant a la seva experiència, els dos han destacat que és la millor que han viscut, no paren de riure i de fer-se bromes al temps que recorden el seu nexe d’unió gràcies al desaparegut Bebo Valdés “un personatge inoblidable i cabdal que ha marcat les nostres carreres”.

Els dos ja han actuat per separat en anteriors edicions del Festival a Sant Feliu i aquest dissabte es té una ocasió única de gaudir del seu talent per partida doble a l’Espai Port.

Prèviament, aquest divendres, Pat Metheny i Ron Carter tallaran la beta i inauguraran el programa de concerts de la 54ena edició del festival més antic de Catalunya que porta venudes anticipadament més de 14.000 entrades.

El més llegit

I després