I després

9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

DETENCIONS PER BLANQUEIG DE CAPITALS A S’AGARÓ I SANT FELIU
La Policia Nacional i els Mossos d´Esquadra van escorcollar el matí i la matinada de dilluns a dimarts dues cases de s´Agaró i una de Sant Feliu de Guíxols en el marc d´una operació contra el blanqueig de capitals. El dispositiu es va centrar sobretot a Barcelona ciutat però a la Costa Brava també s´hi va desplaçar el Grup Especial d´Operacions (Geos) de la Policia Nacional, juntament amb els Mossos per escorcollar tres cases on es van fer dues detencions. Podeu llegir tota la notícia al Diari de Girona http://www.diaridegirona.cat/baix-emporda/2016/07/12/escorcollen-casa-sagaro-operacio-policial/793559.html

500 OPERACIÓ

 

DIVENDRES GDC ORGANITZA UNA XERRADA SOBRE LA RECOLLIDA DE RESIDUS A SFG
La formació “Guíxols des del carrer” organitza aquest divendres dia 15, a partir de les 7 de la tarda a la Biblioteca, un acte en el qual hi intervindran: Francesc Giró, director adjunt de l’Agència de Residus de Catalunya i Xavier Doñate, president de l’Associació Catalana de Municipis Porta a Porta.
Des de la formació es declara que es vol donar resposta a l’estancament de la recollida selectiva de residus i que cal apostar per la recollida porta a porta A Sant Feliu de Guíxols.
En una nota de premsa prèvia a la xerrada, oberta a tothom, apunten que la ciutat destina 4 milions d’euros l’any per escombraries i neteja viària, que generem 9.000 tones de rebuig cada any i que davant la proximitat de la renovació del contracte d’escombraries caldria contemplar aquesta opció.

500 RESIDUS

 

EL MES DISSENTEIX DEL NOU EMPLAÇAMENT PER A AUTOCARAVANES
El trasllat a Vilartagues de les autocaravanes que no troben espai a l’aparcament destinat a aquests vehicles de l’Avinguda Narcís Massanas de Sant Feliu, ha estat criticat per la formació del Moviment d’Esquerres (MES), que considera que la reorganització d’espais realitzada per l’equip de govern ha estat desencertada.
Apunten que a mitjans d’abril ja ho varen advertir i que els caravanistes, en aquell espai, estan massa lluny de la platja i del centre i que això provoca que marxin a altres municipis, tal i com podeu llegir més àmpliament en el següent ARXIU NOTA DE PREMSA

500 caravanes

 

CONVOCATÒRIA LÍNIA FINANÇAMENT D’ECONOMIA SOCIAL I COOPERATIVA
Guíxols Desenvolupament, Servei d’Assessorament d’Empreses, de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s’informa de la convocatòria d’una línia de finançament d’economia social i cooperativa, ajuts en forma de garantia per al finançament d’empreses de l’economia social 2016. Els interessats accediu al següent ARXIU LÍNEA FINANÇAMENT

500-EMPRESES

 

INCENTIUS EN L’ÀMBIT DEL COMERÇ, DELS SERVEIS, L’ARTESANIA I LA MODA
Guíxols Desenvolupament, Servei d’Assessorament d’Empreses, de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols informa que s’obre una convocatòria per acollir-se a les subvencions de comerç, artesania i moda 2016, que té com a finalitat promocionar i impulsar el sector comercial, de serveis, l’artesanal i el suport a la moda catalana, i fomentar la competitivitat i la qualitat d’aquests sectors. Els interessats accediu al següent ARXIU D’ INCENTIUS

500 GUIDES

 

CONCERTS DEL CAP DE SETMANA A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
-Divendres, 15 de juliol a les 21h: Lu Rois (Sabadell/ Cançó d’autor al piano)
-Dissabte, 16 de juliol a les 21 h.: The Hound Dogs (SFG/ Rock & Roll anys 50)
-Diumenge, 17 de juliol a les 18:30 h. Rockin’ Chairs (SFG versions clàssics del rock)

500 HOUND

 

NACHO ALONSO & MARTA ROSÉS, DIJOUS AL CHEERS
Dissabte, 16 de juliol a les 21:30 hores al bar Cheers de la Plaça del Mercat, 18 de Sant Feliu de Guíxols, concert de Nacho Alonso & Marta Rosés. El guitarrista i la vocalista tornen al Cheers per oferir un concert de qualitat entre amics, un viatge plaent pel soul, blues i pop rock.

500-NACHOMARTA

 

VIES BRAVES I A LA TRAVESSIA DE LLORET, TRAVESSIA SFG I VOLTA DEL SERRÀ
El passat dissabte la Mireia Borrego i el Josep Maria Esteva Paytuví van participar a la travessia de 8 km de Vies Braves Non Stop! I diumenge, l’Anna Cullell Bohigas, l’Andreu Esteva i en Josep Maria Esteva van participar a la travessia de 1,2 km de Lloret. En Josep Maria va quedar 3r de la seva categoria i l’Andreu, 16è de la general i 1r de màster 30 masculí.
Com ja hem publicat anteriorment, el mes d’agost s’han de celebrar a Sant Feliu La Travessia nedant i la Volta del Serrà de les quals us adjuntem els arxius amb totes les dades: TRAVESSIA NEDANT i VOLTA DEL SERRÀ

500 XALOC

 

MARC CROSAS FITXA PEL CLUB DEPORTIVO TENERIFE
El jugador ganxó Marc Crosas continua amb la seva particular volta al món recalant en diferents equips. Ha abandonat el Cruz Azul mexicà per tornar a Espanya, on ha fitxat pel Club Deportivo Tenerife de la segona divisió, on reforçarà el mig camp d’un equip que continua tenint el propòsit de recuperar la seva presència a la primera divisió.
Crosas arriba il.lusionat després de passar uns mesos complicats a Mèxic per culpa d’una greu lesió, que també va enrarir la relació final amb el club asteca, i ha agraït l’interès del Tenerife, club que, per les seves característiques, s’avindrà més a l’estil de joc del futbolista format a la pedrera del F.C.Barcelona.

500 CROSAS

 

El més llegit

I després