DIUMENGE: DONES GANXONES, DONES DEL MÓN

El proper diumenge, 14 de maig entre les 10 del matí i les 12 del migdia, el SIAD (Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones) de Sant Feliu de Guíxols, amb el suport de l’Institut Català de les Dones, organitza a la Rambla Vidal la novena jornada “Dones ganxones, dones del món”, un esdeveniment en el qual es mostra la diversitat social i comunitària de les dones ganxones, compromeses i emprenedores que mostraran la tasca que fan.

Amb aquesta iniciativa, el SIAD pretén  incentivar les iniciatives i activitats que les facin visibles i donar-hi suport per anar creant el present i una història més real, més igualitària, considerant que això només serà possible si es fa entre tots.

S’hi han previst 10 tallers participatius, 33 estands, sorteigs, actuacions musicals a càrrec de Clica’m, Ennuk i una Masterclass de Zumba.

A les 12h es lliuraran els premis del VI concurs fotogràfic “Dones Ganxones, Dones del Món”. Aquest any amb una participació de 37 fotografies.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació