I després

‘La Colometa’ és la nova obra de teatre amateur d’aquest diumenge

Aquest any es commemora el 40è aniversari de la mort de Mercè Rodoreda, l’Agrupació Teatral Benet Escriba ha triat l’obra ‘La Colometa (Somnis d’envelat)’ de la companyia ‘El Triangle’ de Barcelona, per fer homenatge a la seva figura

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge 5 de novembre a les 6 de la tarda nova obra de teatre de la 19a edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols amb la companyia El Triangle de Barcelona i la seva obra ‘La Colometa (Somnis d’envelat)’.

És una adaptació teatral de la novel·la La Plaça del Diamant amb la Natàlia com a única protagonista. És ella qui narra la seva vida, i son tres actrius les que li donen ànima i veu, en els diferents moments del seu trajecte vital: joventut, maduresa i vellesa. Un recorregut des del present i des del record.

Ens ho explica la presidenta de l’Agrupació Teatral Benet Escriba, Roser Descayre.

Aquest any es commemora el 40è aniversari de la mort de Mercè Rodoreda, una de les escriptores contemporànies més influents de la literatura catalana amb llibres traduïts a més de quaranta llengües. A mode d’homenatge, l’Agrupació Teatral Benet Escriba ha triat aquesta obra per fer homenatge a la seva figura.

Les entrades es poden adquirir al preu de 10 euros a l’Oficina de Turisme fins diumenge al matí i després, abans de la representació, a partir de les 5 de la tarda, a la taquilla del teatre. Podeu consultar la programació completa a guixols.cat/teatre.

El més llegit

I després