El proper diumenge 15 de gener arriba la quarta edició de la cursa de muntanya de Sant Feliu de Guíxols “la Ganxotrail” organitzada pel Centre Excursionista Montclar. És una cursa 100% trail que us mostrarà l’Ardenya en tot el seu esplendor. Tal i com explica el director de la cursa, Xavi Simona es pujarà pel Puig de Les Cols, el Puig Gros i amb alguna novetat.

 

La sortida serà des del passeig de Rius i Calvet a les 09,30h. L’arribada serà al pàrquing de La Corxera (a la zona de l’estació d’autobusos de Sant Feliu de Guíxols), donat l’espai i funcionalitats que ofereix al conjunt dels corredors quan arribin. S’estableixen 2 modalitats, la cursa cronometrada de 18 km i la Marxa no cronometrada de 12 km.

 

El preu d’inscripció és de 20€ per la cursa i 15€ per la Marxa que aniran destinats a l’Oncotrail de la Fundació Oncolliga Girona.

Podeu fer les inscripcions aquí.

Hi hauran 2 avituallaments durant el recorregut (Cursa), 1 avituallament durant el recorregut (Marxa) i un avituallament a l’arribada (Cursa i Marxa). Amb servei de dutxes al finalitzar.
Recollida de dorsals: el mateix dia de la cursa, de les 7,30h fins a les 9h, al Pavelló Municipal d’esports La Corxera (a la zona de l’estació d’autobusos de Sant Feliu de Guíxols).
Contacte: ganxotrail@gmail.com

Més informació a www.ganxotrail.cat