I després

Diumenge 15 de gener arriba la quarta edició de la “Ganxotrail”

Compartiu aquesta història

El proper diumenge 15 de gener arriba la quarta edició de la cursa de muntanya de Sant Feliu de Guíxols “la Ganxotrail” organitzada pel Centre Excursionista Montclar. És una cursa 100% trail que us mostrarà l’Ardenya en tot el seu esplendor. Tal i com explica el director de la cursa, Xavi Simona es pujarà pel Puig de Les Cols, el Puig Gros i amb alguna novetat.

 

La sortida serà des del passeig de Rius i Calvet a les 09,30h. L’arribada serà al pàrquing de La Corxera (a la zona de l’estació d’autobusos de Sant Feliu de Guíxols), donat l’espai i funcionalitats que ofereix al conjunt dels corredors quan arribin. S’estableixen 2 modalitats, la cursa cronometrada de 18 km i la Marxa no cronometrada de 12 km.

 

El preu d’inscripció és de 20€ per la cursa i 15€ per la Marxa que aniran destinats a l’Oncotrail de la Fundació Oncolliga Girona.

Podeu fer les inscripcions aquí.

Hi hauran 2 avituallaments durant el recorregut (Cursa), 1 avituallament durant el recorregut (Marxa) i un avituallament a l’arribada (Cursa i Marxa). Amb servei de dutxes al finalitzar.
Recollida de dorsals: el mateix dia de la cursa, de les 7,30h fins a les 9h, al Pavelló Municipal d’esports La Corxera (a la zona de l’estació d’autobusos de Sant Feliu de Guíxols).
Contacte: ganxotrail@gmail.com

Més informació a www.ganxotrail.cat

 

El més llegit

I després