I després

Dissabte, l’Hora del Conte a la Biblioteca i Mòdul-4 Orquestra d’Acordions a Casa Irla

Compartiu aquesta història

L’Hora del Conte a la Biblioteca

Aquest dissabte, a les 12:00 h. se celebrarà una nova sessió de l’Hora del Conte a la Biblioteca, per a nens i nenes, pares i mares, iaies i iaios, tiets i tietes,… (recomanat a partir de 3 o 4 anys).

Per acabar els contes aquest 2011, proposen un viatge per diferents llocs del món. Aquest cop, la companyia VadeContes <http://www.vadecontes.cat/> presentarà l’espectacle Contes viatgers, contes del món.

Perquè hi ha un món de contes i cada conte és un món, convidaran a passejar per tot un món de cultures, històries i tradicions. Des de la freda Sibèria, fins als deserts més càlids, fent parada a la Xina llegendària o anant a conèixer les aventures d’uns esquimals. Del país de la xocolata, de la tradició jueva, del indis americans…, podreu fer la volta al món i entendre’l una mica millor.

Casa Irla

També aquest dissabte, a les 22:30 h. Mòdul-4, Orquestra d’Acordions actua a la Casa Irla. L’orquestra de Cerdanyola del Vallès neix el 2007. Els seus components són 13 joves acordionistes que formen l’orquestra amb la intenció de donar continuïtat als seus coneixements musicals i de compartir la seva afició. La formació també l’integra una flauta travessera i percussió. Han fet concerts arreu de Catalunya i han participat a la programació de la Festa de la Llum de Manresa 2011.

El seu repertori és variat i va des d’obres originals de la formació d’orquestra d’acordions fins a arranjaments d’obres clàssiques, passant per reculls de músiques populars i de pel·lícules. El projecte més immediat per aquest 2011 és enregistrar el seu primer CD. Raquel Prat, integrant del grup La Taverna, és la professora d’acordió i directora de l’orquestra. Accés gratuït.
Hi haurà sopar de taverna a Cas Romagué. Per informació i reserves podeu trucar a la Casa Irla al tel. 972.11.74.39 o adreçar un correu a casa@irla.cat.

S’informa que, amb aquesta sessió, l’Hora del Conte s’acomiada fins al mes de gener de 2012, quan tornarà amb més propostes plenes d’imaginació i aventures màgiques. http://www.facebook.com/bibliotecaguixols

El més llegit

I després