I després

DISSABTE ES DISPUTA LA MARNATON EDREAMS SFG

Compartiu aquesta història

Després de les dues grans jornades d’aigües obertes viscudes a Barcelona i Begur, el dissabte 2 de juliol és el torn de la 5ª Marnaton eDreams Sant Feliu de Guíxols. Un repte amb dues distancies a escollir (1,5km i 6km), perquè els nedadors més experimentats i també els amateurs puguin gaudir de nedar en aquesta espectacular zona de la Costa Brava. Una prova que ha anat creixent any rere any i que ja ha superat el número d’inscrits de les passades edicions.
El tercer repte d’aquesta V Copa Marnaton eDreams 2016 son dos preciosos recorreguts que sorprenen per les seves aigües i fons marí, però sobretot per la espectacularitat de creuar el Freu ganxó, un passadís de no més de 5m d’ample i 10 d’alt que farà viure als participants una experiència inoblidable.
La sortida de la travessia de 6km serà a les 10h des de Cala Canyet, al sud de la població de Sant Feliu de Guíxols. Durant la travessia els participants passaran per la Punta d’en Bosch, on trobaran el primer avituallament (km 2). El segon avituallament estarà situat en el km 4,2 a Cala del Vigatà.
A les 12:30h des de Port Salvi es donarà el tret de sortida a la travessia de 1,5km. Un recorregut que rodeja el illot de S’Adolitx i travessa també el Freu per culminar a Sant Feliu de Guíxols.
A les 12h tindrà lloc la Marnaton Kids. Amb l’objectiu de seguir fomentant la natació entre els més petits, aquest any es celebra una nova edició de la Marnaton Kids a la platja de Sant Feliu de Guíxols. Una prova amb diferents distàncies en funció de l’edat dels participants que va de 5 a 13 anys. L’ocasió perfecta perquè els nens i nenes es diverteixin nedant i participin també d’aquesta festa del mar.
Al finalitzar la prova, un any més, tindrà lloc la ja clàssica botifarrada.
Més informació (agenda, mapa del recorregut, etc): http://www.marnatonedreams.com/pdfs/2016/ca/St%20Feliu/MNT_StFeliu2016_cat.pdf
Imatges de la 2ª Marnaton eDreams Sant Feliu de Guíxols 2013: http://youtu.be/m71RVLpOrkk

Nedadors destacats
Els actuals líders de la Copa Marnaton eDreams Esther Nuñez (campiona del món de la GP Fina el 2007 i 2012) i Jordi Bosch (nedador del Club Natació Sant Andreu) han confirmat la seva assistència. La competició també comptarà amb la participació de
Rafa Cabanillas (guanyador de la 4ª Copa Marnaton eDreams i entrenador dels cursos Marnaton) i del nedador Damián Blaum (campió del mon GP Fina 2013)

El més llegit

I després