I després

Dissabte el nou grup ganxó Navegants a Casa Irla

Compartiu aquesta història

En aquest inici de temporada de la programació de tardor de la Casa Irla, es podrà assistir al concert d’un nou grup d’havaneres que neix a partir de la necessitat d’incidir en aquest gènere musical, que va viure des de la seva infantesa un dels seus components, Jordy Girò, fill del recordat Pepe Giró.

En Jordy ha reunit a un grup de companys, tots músics professionals militants en altres projectes per, de tant en tant, donar un toc sofisticat a un gènere que té moltes més possibilitats de les que habitualment es proposen.

Amb el nom de “Navegants”, aquest dissabte, 13 d’octubre, a les 22:30 h. oferiran el seu concert a la Casa Irla tot desgranant, amb un estil tradicional però enriquit musicalment per les possibilitats musicals dels seus components, un interessant repertori d’havaneres, peces mediterrànies, valsets, son cubà, cançons de taverna i folk amb els corresponents trams participatius per part del públic.

Assistir al naixement d’un nou grup de Sant Feliu de Guíxols, és una extraordinària notícia i una oportunitat única per viure aquest esdeveniment en un espai adient i acollidor com és l’auditori de la Casa Irla, niu de cantaires en el seu temps i sala imprescindible de concerts a dia d’avui.

Entrada: 6 euros

Anticipades per veure a Cris Juanico, dels Ja t’ho diré

El dia 1 de desembre, la Casa Irla us presenta un dels plats forts d’aquesta temporada: Cris Juanico, cantant del grup Ja t’ho diré, presenta el seu darrer disc Dues Pedres, formant duet amb Joan Solà-Morales, contrabaixista del reconegut grup Umpah-pah. Ens mostraran el nou envoltori amb què han vestit les cançons d’ara i les d’abans, sense perdre de vista les referències i l’aire mediterrani que sempre han respirat les seves propostes.
Podeu comprar ja la vostra entrada a la mateixa Taverna de la Casa Irla, trucant al Telèfon: 972.11.74.39 o bé per correu electrònic: casa@irla.cat
El preu són 10 € anticipada i 12 € el dia del concert.

El més llegit

I després