I després

Dissabte, 7è Aquatló Platja d’Aro

Compartiu aquesta història

Setena edició de l’Aquatló de Castell-Platja d’Aro, dissabte 26 de setembre (16 h) amb la base d’operacions a la zona de Riuet, a l’extrem sud de la Platja Gran de Platja d’Aro (recollida de xips de control 14 h). (28 euros – cadet i júnior 19 euros) amb un màxim de 300 participants. Segons informa ciutada.platjadaro.com, la prova està inclosa en el Lliga de Clubs i en el Circuit Català. Organitza el C. A. Xaloc, la Federació Catalana de Triatló, i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro.
L’aquatló és un esport combinat i de resistència en que els atletes realitzen dues disciplines en tres segments: cursa a peu, natació, i de nou cursa a peu. L’ordre és l’assenyalat i el cronòmetre no s’atura durant tota la competició. En la prova de Castell-Platja d’Aro les distàncies són: 2.500 m (tram 1) , 1.000 m (tram 2), i 2.500 m (tram 3). Hi ha premi per als tres primers classificats de cada categoria, i avituallament i obsequi per a tots els participants.
La prova és una de les diverses propostes al municipi durant el cap de setmana. El mateix dia se celebra la Fira Retromotor a l’aparcament de la Masia Bas de Platja d’Aro i el penúltim concert del Festival de S’Agaró, (20 h) amb el pianista Giuseppe lo Cicero (18-21 euros). L’endemà, diumenge 27 de setembre, Fira de Brocanters (8.30-20 h) a la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro; circulació del Trenet de la Vall d’Aro (11-13 h) al Parc de l’Estació de Castell d’Aro; i darrers dies de l’exposició col•lectiva de pintura de membres del Reial Cercle Artístic de Barcelona al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro (11-13 h i 17-20 h).

El més llegit

I després