I després

10 NOTÍCIES + 10 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

ANUNCI DE FEINA DEL SERVEI D’OCUPACIÓ MUNICIPAL
El Servei d’Ocupació Municipal (SOM) informa sobre una convocatòria pública de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols que busca per al nomenament d’urgència d’un/ a auxiliar informàtic (Categoria C-2) a l’Àrea d’Administració Electrònica i Atenció al Ciutadà per a l’execució d’un programa temporal. Per veure condicions i requisits us podeu adreçar al web www.guixols.cat o trucar al telèfon 972 32 70 33.Termini de presentació d’instàncies fins el 2 d’octubre 2015.

500 FEINA

 

COMMEMORACIÓ DIA MUNDIAL DE L’ALZHEIMER
El dilluns dia 21 fou el Dia Mundial de la malaltia de l’Alzheimer. Com ve essent costum, enguany novament l’Associació EMAD SANT FELIU-Entorn Malalts D’Alzheimer i Demències de Sant Feliu de Guíxols commemorarà aquesta diada el proper divendres dia 25 de setembre.
Per aquest motiu, a les set de la tarda a la Biblioteca del Centre Cívic Tueda, es presentarà la xerrada titulada “Eines per a la diagnosi precoç de les demències des de la Medicina Primària”, que anirà a càrrec de Joan Rovira Berengueras, metge de família de l’ABS de Sant Feliu de Guíxols. Aquest acte es obert a tots els ciutadans en general.

500 ALZHEIMER

RECLAMEN UN SEMÀFOR A LA SORTIDA DEL BALDIRI
Un grup de famílies de l’escola guixolenca Baldiri Reixac es va concentrar dimarts per reclamar un semàfor a la cruïlla on va morir un nen de nou anys atropellat al mes de maig, a l’avinguda Balears, informa El Punt Avui. L’aleshores alcalde, Joan Alfons Albó, va prometre mesures per alentir el trànsit, a més del control fix de la policia local en hores d’entrada i sortida d’infants del centre. Dies després es van instal·lar barreres i ressalts a l’asfalt, però hi ha pares que es queixen que no tenen notícia del semàfor ni del pas de vianants elevat. La regidora Elena Delgado (CUP) es va sumar a la reivindicació. El tinent d’alcalde Josep Saballs diu que volen consensuar mesures amb la comunitat educativa, cosa que no han pogut fer per les vacances escolars. L’edil no descarta el semàfor, però creu que hi ha altres cruïlles perilloses on no n’hi ha i que seria redundant amb el control policial.

http://www.elpunt.cat

 

“UN MATÍ DE BRUIXES” AL CICLE DE FAMÍLIA I SALUT
Dissabte 26 de setembre, a les 10.30h: Activitat adreçada al públic familiar “Un matí de bruixes”, a càrrec de la bruixa Ibèria “la bruixa bona Ibèria ens ensenyarà i explicarà algunes plantes remeieres utilitzades per les bruixes al llarg dels segles, amb les que farem una caldera màgica i acabarem el matí elaborant un oli de bruixa bona, que els assistents es podran endur a casa”.
L’activitat es portarà a terme a l’Antic Hospital Municipal de Sant Feliu de Guíxols. Preu: 3 euros, inscripcions i pagament a l’Oficina de Turisme (Pl. Monestir s/n), per telèfon al 972821575 o per correu electrònic museuhistoria@guixols.cat Places limitades.

500 BRUIXES

PREGUNTES DE GUÍXOLS DES DEL CARRER AL GOVERN
Com ve essent habitual en aquesta legislatura, el grup municipal de Guíxols des del carrer-Entesa avança les qüestions que plantejarà a l’equip de govern en l’apartat de precs i preguntes del Ple.
Aquest dijous Jordi lloveras incidirà en els robatoris al mercat del diumenge, els ajuts en la compra de llibres escolars, les beques menjador, ajuts per les escoles bressol, la necessitat de resoldre les deficiències en el so de la sala de plens a més de la possibilitat de difondre les intervencions del plenari a través d’Internet.
Podeu accedir a la nota de premsa prèvia al ple a través del següent arxiu: NOTA GDC-E

500 GDC

 

TRACTAMENT CONTRA EL MORRUT I LA BARRINADORA DE LES PALMERES
La matinada del 23 i 25 de setembre de 2015 de 5 a 12 hores, El CET Tramuntana Consell Comarcal del Baix Empordà es coordinarà amb el la ciutat de Sant Feliu de Guíxols per fer un tractament contra el Ryincophorus sp (Morrut de les palmeres) i Paysandisia (oruga barrinadora) .
Els punts d’actuació són: Giratori carrer Canigó, Avinguda Saragossa Lleida, Giratori Ctra. Girona (Farmàcia), Avinguda Balears i Canàries, Parc de les Eres, Sot dels Canyers Bilbao, Cementiri interior i exterior, Entrada Sant Amanç (Cal Pitxu), Plaça Alabrich, Francesc Campà, Carrer Córdoba, Rambla Generalitat, Rambla Vidal, Ctra. Palamós Talús Ronda J.C. (petita) Avinguda Europa Carrer dels enamorats (Sarfa). Poble nou, Pavelló. Entrada Ctra. Tossa de Mar, Santos Boada, Francesc Campà i Molí de Vent.

500 TRACTAMENT

 

CONCERTS A LA GOLETA
Aquest dissabte, 26 de setembre a les 23:00 hores i amb entrada gratuïta, el bar La Goleta de les Galeries del Mar de Sant Feliu, ha programat una Festa Country amb l’actuació de Alex T Band (Sabadell) + Line Dance a càrrec del Dj Willy Cash (SFG).

500 GOLETA

 

JUNTS PEL SÍ TANCA CAMPANYA AMB UNA COLLA D’ACTES
Aquest divendres, 25 de setembre Junts pel Sí ha anunciat que celebrarà l’acte final de campanya precedit de diverses activitats amb el següent programa:
17:30 a 19:30: Tallers infantils
19:30 a 20:30: Sardanes
20:30 a 21:30: Sopar popular (que cadascú ha de portar)
21:30 a 21:45: Parlaments
21:45 a 22:30: Cantada d’havaneres amb La Taverna i cremat
22:30 a 23:45 Concert del grup Quercus
També s’ha enviat als mitjans una nota de final de campanya: NOTA

500 la taverna

 

CONCERTS A CASA IRLA
Concerts de la nova etapa de Cas Romagué-L’Àncora-Casa Irla amb dues actuacions durant aquesta setmana, després de la inauguració de la nova etapa:
-Dijous, 24 de setembre a les 21:00 h. Peter Black (Austràlia) + Forest Pooky (França).
-Dissabte, 26 de setembre a les 21:00 h. Gang Wolf Lightnin’ (BCN Delta blues).

500 GANG

 

NOTA DE GUÍXOLS PER LA INDEPENDÈNCIA
Guíxols per la independència, de l’Assemblea Nacional Catalana, ha distribuït una nota als mitjans en la qual apunta que no forma part de cap candidatura malgrat que sí que dóna suport a dues de les que es presenten com és Junts pel Sí i la CUP.
En l’escrit es mostra obertament en desacord amb la Junta Electoral Central per l’obligació de compensar la retransmissió que es va fer de la Via Lliure a favor de la resta de formacions, al temps que critica la majoria de mitjans estatals en entendre que ignoren les candidatures independentistes.
Podeu disposar de tot el contingut del comunicat accedint al següent arxiu: GxI-ANC

500 GXI

 

 

 

El més llegit

I després