I després

Dissabte 11 de gener s’inaugura la programació “Hivern-Primavera 2020” de La Casa Irla

Aquest dissabte a les 19h. s’inaugura la programació “Hivern-Primavera 2020” de La Casa Irla amb l'exposició de Iratxe Caño que porta per títol "Geografies de la intimitat".

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte a les 19h. s’inaugura la programació “Hivern-Primavera 2020” de La Casa Irla amb l’exposició d’Iratxe Caño que porta per títol “Geografies de la intimitat”.
El vernissatge es farà aquest dissabte i l’exposició es portarà a terme fins al proper 8 de març.
Segons explica l’artista:

En la meva recerca contínua dels paisatges interiors, el mar és un referent com a origen i horitzó (sempre inabastable) per seguir avançant. Mars protagonistes de les meves pintures en un recorregut en el qual la mirada descobreix colors, reflexos, moviment, empremtes, llums …i ombres que delaten a la vegada presència i absència. Ombres que sempre ens acompanyen, encara que no siguin visibles. Ombres que tan sols podem intentar capturar a través de l’acte efímer, i alhora etern, de la creació, però que no existirien sense una matèria que delimiti les seves formes. De l’ombra sorgeix aquesta matèria que he necessitat plasmar a través del cos, com a suport més íntim de la nostra geografia vital.

 

El més llegit

I després