I després

Dimecres presentació d’un llibre i divendres Xavi Monfort Trio a la Casa Irla

Compartiu aquesta història

Aquest dimecres, a les 8 del vespre a la Casa Irla, Miquel Verdaguer i M. Farners Riera faran la presentació del llibre Entre la vida i la mort.

Miquel Verdaguer, doctor en Filosofia i lletres, llicenciat en Ciències Religioses i màster en Bioètica i M. Farners Riera, llicenciada en Medicina i Cirurgia, màster en Malalties Infeccioses, en Geriatria i en Bioètica presenten aquest llibre que consta de dues parts.

En la primera, els autors ens mostren els resultats de la seva recerca bibliogràfica i d’actualització de l’Estat Vegetatiu Permanent vist des de diferents punts de vista (religiós, mèdic, filosòfic, bioètic, etc.).

En una segona part inclou un vessant quantitatiu on es realitza una estimació de la prevalença de l’EVP a la Regió Sanitària de Girona, i un segon vessant de caràcter qualitatiu, on s’exposa el qüestionari plantejat als familiars dels pacients. Aquest diàleg amb les famílies porta als autors i entrevistats a qüestions com ara la mort digna, el document de voluntats anticipades, la limitació terapèutica, la religió…

En el mateix acte es presentarà un resum (10 minuts) de la pel•lícula titulada «Morir
sense morir», dirigida per Antoni Verdaguer, basada en un cas del llibre. Entrada lliure.

 

DIVENDRES 27 DE GENER, 22.30 h
Xavier Monfort Trio
Blues

En Xavier Monfort i els seus col•laboradors, Antoni Gadea a la bateria i Emili Baleriola a la guitarra, tornen a la Casa Irla per oferir un passejada pel món del blues i el jazz.

En aquesta ocasió amb caràcter més íntim, amb música per despertar emocions i viure sensacions delicades.
*Entrada: 6 euros

El més llegit

I després