I després

Dilluns arriba una nova edició de la Volta a Catalunya que sortirà des del port

Aquest any hi haurà dues passades per la línia de meta que es trobarà ubicada a la carretera de Girona a l’alçada del carrer Lleida

Compartiu aquesta història

Aquest dilluns 18 de març comença a Sant Feliu la 103 edició de la Volta a Catalunya, de la qual la nostra ciutat en serà sortida i arribada de la primera etapa que tindrà un recorregut que 173,9 quilòmetres. Com a novetat, aquest any la sortida es farà des del port de la ciutat, a l’alçada del Club Nàutic.

El control de firmes tindrà lloc en aquest espai i està previst que comenci a les 11 del matí. Pel que fa a la prova, s’iniciarà a les 12.25 hores. La regidora d’Esports, Mireia Borrego, ens parla de com s’esdevindrà la jornada.

Pel que fa a les afectacions en el trànsit, el sector del port fins a la carretera de Palamós quedarà tancat de 12 a 13 hores. Des de la 1 del migdia i fins les 6 de la tarda, estarà tancat el circuit que realitzaran els ciclistes, que inclou la carretera de Tossa, l’Avinguda Juli Garreta, el Passeig del Mar, La Rambla i la carretera de Girona.

També quedaran afectats els carrers que van a parar a alguna part d’aquest itinerari. Podeu consultar totes les afectacions al trànsit i al pas de vianants fent clic aquí.

Segons destaca l’Ajuntament, La Volta “representarà un volum de més de 4.000 persones a la nostra ciutat, entre allotjaments i aficionats i aficionades” i que serà retransmès per televisió a 190 països a nivell mundial. Mireia Borrego recorda l’aposta de la ciutat pel turisme esportiu i ens explica la visibilitat a nivell internacional que es fa de la ciutat.

Per a qualsevol informació addicional o emergència, l’Ajuntament recorda que podeu trucar a la Policia Local al 972 32 42 11

El més llegit

I després