I després

Dijous se celebra el Ple Municipal Ordinari del mes de novembre amb 15 punts en l’ordre del dia

Compartiu aquesta història

Aquest dijous dia 30 a les 8 del vespre se celebra al Saló de Plens de l’Ajuntament el Ple Municipal Ordinari corresponent al mes de novembre que constarà de 15 punts en l’ordre del dia.

S’hi tractaran qüestions com l’aprovació del balanç de la deixalleria pel període que va d’octubre de 2022 a març de 2023, l’aprovació de la segona pròrroga del contracte per als serveis de qualitat, auditories tècniques i assessorament en la millora contínua del servei de neteja viària, neteja de platges, recollida de residus i gestió de la deixalleria, o una proposició per establir mesures amb les que contribuir a fer front a l’actual situació de sequera.

Hi haurà altres proposicions, com ara una per a la realització d’un Pla Director de l’arbrat i la vegetació urbana, com també una moció per actualitzar la normativa que regula l’ús dels vehicles de mobilitat personal, com són ara els patinets.

El ple acabarà, com sempre, dins la part de control, amb l’apartat de precs i preguntes. Podeu consultar l’ordre del dia completa clicant aquí. El podreu seguir per Ràdio Sant Feliu, al 107.0 fm, online clicant aquí, i un cop acabi, el trobareu a la secció de podcasts, aquí.

El més llegit

I després