I després

Dijous se celebra el Ple Municipal corresponent al mes de març

Es pot seguir en directe pel 107.0 de la fm, online al nostre web i també a la secció de pòdcasts a alacarta.rsf.cat

Compartiu aquesta història

Aquest dijous se celebrarà el Ple Municipal ordinari corresponent al mes de març, una sessió que s’avança una setmana per la coincidència del darrer dijous de mes amb la festivitat de Setmana Santa. Podeu consultar l’ordre del dia clicant aquí.

En total s’hi tractaran 24 punts, que acabaran, com és habitual, amb el torn de precs i preguntes. Entre els punts del dia s’inclouen les bases específiques reguladores de les subvencions de cooperació internacional, la delegació de la competència a la Diputació de Girona per a l’exercici dels expedients sancionadors per infracció a l’ordenança municipal de convivència ciutadana, o l’aprovació de la massa salarial 2024 del personal laboral Ajuntament i Organismes autònoms

Entre altres punts també s’hi tractaran l’aprovació del nou programa de participació ciutadana aplicable a les modificacions puntuals de Planejament General i a les tramitacions de Planejament Derivat, una proposició per a un millor reciclatge de l’aigua, una altra per fomentar la participació en temes de seguretat, com també una moció per a la visibilització de les persones amb altes capacitats i per reivindicar la destinació de majors recursos a l’EAP, a les escoles i als instituts.

Podeu seguir el ple en directe, a partir de les 8 del vespre de dijous, en directe per Ràdio Sant Feliu al 107.0 de la fm, online en aquest mateix web i un cop acabi, en diferit a la secció de pòdcasts.

El més llegit

I després